Τελεσίγραφο σε Ουρτάδο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.8.10


Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του αμυντικού μέσου για τους ερυθρόλευκους. Φαβορί παραμένει ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε, Μοϊσες Ουρτάδο ο οποίος αν και είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το φιλικό της Εσπανιόλ με την Ταραγόνα δεν ασχολήθηκε καθόλου ενώ χαρακτηριστικό είναι πως κατά την διάρκεια της μετάδοσης, ειπώθηκε πως του χρόνου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με την Εσπανιόλ, υπάρχει όμως μια διαφορά με τις ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή που φτάνει τις 200.000ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τόνισαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν πρόκειται να αυξήσουν την προσφορά τους και έθεσαν τελεσίγραφο μέχρι την προσεχή δευτέρα διαφορετικά θα αποσύρρουν το ενδιαφέρον τους.
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε Ελληνικά ΜΜΕ δήλωσε πως είναι κοντά στην συμφωνία και πως την δευτέρα το θέμα θα τελειώσει οριστικά. Εναλλακτικές επιλογές φαίνεται να υπάρχουν καθώς πέραν του Βενκιέρ που φέρεται να είναι στάντ μπαϊ, υπάρχει ποδοσφαιριστής από κορυφαία ομάδα του Ισπανικού πρωταθλήματος ο οποίος έχει προταθεί αλλά οι ερυθρόλευκοι περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις με την υπόθεση του Ουρτάδο, τρίτη εναλλακτική είναι ο Οράσιο Καρντόσο για τον οποίο υπάρχει κάποιος προβληματισμός για τον βαθμό ετοιμότητας του.
Σενάρια από Ιταλία εμπλέκουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μόρα, δεν αποκλείεται να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής των Ιταλών μιας και δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ