Πολύ κοντά σε Ουρτάδο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.8.10

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Μοισες Ουρτάδο για τους ερυθρόλευκους. Σε χθεσινή επικοινωνία των Πειραιωτών με την διοίκηση της Εσπανιόλ το χάσμα γεφυρώθηκε και καθώς φαίνεται ο αρχηγός της Εσπανιόλ θα είναι ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για την θέση του κεντρικού μέσου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 900.000 ευρώ το χρόνο ενώ οι δυο ομάδες αναμένεται να συμφωνήσουν περί τα 1.8εκάτ. ευρώ.
Εναλλακτικές λύσεις είναι ο Αλβάρο Ρούμπιο της Βαγιαδολίδ και ο Βενκιέρ ενώ δύσκολα θα ενδιαφερθούν οι ερυθρόλευκοι για τον Νεκουνάμ καθώς η περίπτωση του συναντά δυσκολίες μιας και επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Οσασούνα.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του σέντερ φορ, χθεσινοβραδυνές πληροφορίες ανέφεραν πως οι ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν όχι έναν αλλά δυο σέντερ φορ καθώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες παραχώρησης του Ντιόγκο μιας και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να νιώθει ξένο σώμα στην ομάδα. Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει για επιθετικούς είναι αυτά των Μάτε Μπίλιτς, Καλού Ούτσε, Νίνο, Λουϊς Γκαρσία ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και έκπληξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μιας και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Αμφότερες οι περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες καθώς δεσμεύονται με συμβόλαια με τις ομάδες τους και θα χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση τους. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πρώτα να τελειώσει η περίπτωση του κεντρικού χαφ και μετά θα εξετάσουν τις περιπτώσεις για τους επιθετικούς.

Δείτε βίντεο με τον Μοϊσες Ουρτάδο:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ