Αδίκησε τον ευατό του.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.8.10

Ισόπαλος 3-3 ήρθε ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και δεν κατάφερε να προκριθεί στα play Off για την είσοδο των ομίλων του Champions League. Ο δικέφαλος του Βορρά αν και προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Βιερίνια στο 16' και φάνηκε να ελέγχει το ματς στο πρώτο μισό του αγώνα, το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης ήταν εφιαλτικό καθώς η Ολλανδική ομάδα πέτυχε τρία γκολ με τους Σουάρες 48', Ντε Γιόνγκ 50' και Λίγκρεν 55' και έκανε τρομερή ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει με τον Σαλπιγγίδη στο 56', έχασε πέναλτι με τον Ίβιτς στο 77', αλλά κατάφερε να ισοφαρρίσει στο 90' με τον Ίβιτς. Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε από το πιο δυνατό σημείο του στην περασμένη σεζόν, την άμυνα του και δεν εκμεταλεύθηκε την ευκαιρία που του δώθηκε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα μεν, αλλά με τραγική επίσης άμυνα και πλέον θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Uefa Europa League περιμένωντας την αυριανή κλήρωση.

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (84΄ Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (65΄ Μουσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιειρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν.

ΑΓΙΑΞ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Λίντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (90΄+ Ολεγκέρ), Σουλεϊμάνι (78΄ Έρικσεν), Εμάνουελσον.

Γκόλ και φάσεις:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ