Τριπλή πρόκριση!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.8.10


Την πρόκριση κατάφεραν να πάρουν και οι τρεις Ελληνικές ομάδες στα χθεσινά παιχνίδια του τρίτου γύρου της προκριματικής φάσης για το Uefa Europa League. Συγγεκριμένα ο Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Αυστρία με την Αούστρια Βιέννης, η ΑΕΚ ήρθε επίσης ισόπαλη 1-1 με την Νταντί Γιουναϊτεντ στο Γ. Καραϊσκάκης και Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία στην Τουρκία με αντίπαλο την Φενέρμπαξέ με τους Τούρκους να προηγούνται με 1-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και τον Μουσλίμοβιτς να πετυχαίνει το χρυσό γκολ της πρόκρισης στο πρώτο μέρος της παράτασης. Σε λίγες ώρες οι ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους στους στους ομίλουτς του Uefa Europa League έπειτα από κλήρωση που θα γίνει στο Μόντε Κάρλο. Δείτε βίντεο από τους αγώνες.

Αναλυτικά τα ματς των ομάδων μας:

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΡΗΣ 1-1
Με γκόλ που πέτυχε ο Ρουϊς στο 41' ο Άρης έβαλε θεμέλια για την πρόκριση του στους ομίλους. Οι Αυστριακοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να ισοφαρρήσουν στο 56' με τον Λίντς όμως οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ παίζοντας με πάθος κράτησαν το σκορ και πήραν την πρόκριση στους ομίλους.

Αούστρια Βιέννης (Καρλ Νταξμπάχερ): Λίντνερ, Ντράγκοβιτς, Μαργκρέιτερ, Τρογιάνσκι (62' Στάνκοβιτς), Χλίνκα, Κλάιν, Λιντς, Γιουν, Λιέντλ (46' Σουμάχερ), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Σούτνερ (74' Λέοβατς).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα (55' Πρίττας), Χαβίτο, Κάλβο (57' Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (74' Τσέζαρεκ).
Φάσεις και γκόλ:

ΑΕΚ-ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1-1
Τα εύκολα δύσκολα πήγε να τα κάνει η ΑΕΚ που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στο 23' όμως στην συνέχεια δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για το ματς και επέτρεψε στους Σκωτσέζουν να ισοφαρρήσουν με τον Ντεϊλι στο 78' και να έχουν ελπίδες για πρόκριση.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας (46' Γκέντσογλου), Λαγός, Γιάχιτς, Μανωλάς, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο (89' Καράμπελας), Σκόκο, Τζιμπούρ (58' Μπλάνκο).

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Γουότσον, Μπουάμπεν, Γκομίς (63' Ντέιλι), Σκοτ Ρόμπερτσον, Κόνγουεϊ, Κανταμαρτέρι (49' Γκουντγουίλι), Ντέβιντ Ρόμπερτσον (59' Σουόνσον).

Γκολ και φάσεις:


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΑΟΚ 1-1
Το γκολ που πέτυχε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο 102' λεπτό της αναμέτρησης έφερε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Uefa Europa League. Στο πρώτο ημίχρονο η Τουρκική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον ΠΑΟΚ να παίζει με αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη το γκολ που πέτυχε ο Εμπρέ στο 50' αύξησε την πίεση των γηπεδούχων όμως οι παίκτες του Δερμιτζάκη έπαιξαν με πάθος και έφεραν τον ματς στην παράταση, όπου με γκολ του Ζλάταν Μουσλίβοβιτς στο 102 πήραν την πρόκριση στους ομίλους του Uefa Europa League.
Φενερμπαχτσέ: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλικα, Αντρέ Σαντός, Γκιονούλ, Κριστιάν, Στοχ, Εμρέ (75' Σελτσούκ), Τοπούζ (91' Οζέρ), Άλεξ, Νιανγκ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (75' Σνάουτσνερ), Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης (92' Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο (83' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια.

Φάσεις και γκολ:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ