Επιλέγει Φουστέρ ο Βαλβέρδε

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.8.10

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίδ Φουστέρ είναι ο Ολυμπιακός. Ο 28χρόνος Ισπανός της Βιγιαρεάλ αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού χαφ ενώ μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός. Πρόκειται για επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε με τους ερυθρόλευκους να τα βρίσκουν με την Βιγιαρεάλ στο 1εκάτ. ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του Φουστέρ φτάνουν τις 400.000χιλ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Σε ότι αφορά τον Μοϊσες Ουρτάδο, αν και υπάρχει συμφωνία με την Εσπανιόλ στα 1.7 εκάτ ευρώ με τον ποδοσφαιριστή προέκυψε διαφορά καθώς οι ερυθρόλευκοι του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο έναντι 650.000χιλ. ευρώ με τον παίκτη να ζητά 850.000, λογικά η διαφορά αυτή δεν μπορεί να χαλάσει την μεταγραφή και σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή.
Συμφωνία υπήρχε και με τους μάνατζερ του Σουμπίνιο και έτσι ο 23χρόνος Βραζιλιάνος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανσεραϊκό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Παπάζογλου, ο οποίος με την σειρά του θα παραμείνει έναν χρόνο στον Πανσεραϊκο ως δανεικός.

Δείτε βίντεο με τον Νταβίδ Φουστέρ:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ