Μεταγραφικός πυρετός...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.8.10

Αρκετά ονόματα παρελαύνουν στο ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων τις τελευταίες μέρες. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα Σερβίας-Ελλάδας και αναμένεται να τσεκάρει τους Ντράγκαν Μρντζα, Ράντοσαβ Πέτροβιτς και πιθανών τον Μάρκο Πάντελιτς. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο τεχνικός σύμβουλος των ερυθρολεύκων σε θέματα μεταγραφών θα παραδώσει την έκθεση του στον Ερνέστο Βαλβέρδε με σκοπό ο Βάσκος τεχνικός να πάρει την απόφαση του. Σύμφωνα με πηγές από την Σεβρία ο Ντράγκαν Μρντζα θεωρείται κλεισμένος και απομένει η έγκριση του Βαλβέρδε, ενώ για τον Πέτροβιτς θα γίνει κίνηση εάν και εφόσον συμφωνήσει ο Βάσκος τεχνικός.
Για την θέση του αμυντικού χαφ, πρώτο όνομα στην λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Χάβαντ Νεκουνάμ, ωστόσο παραμένει δύσκολη περίπτωση καθώς ο παίκτης δεν επιθυμεί να φυγει από την Ισπανία ενώ αναμένεται να ζητήσει περισσότερα χρήματα από το 1.3εκάτ. που του είχαν προσφέρει οι ερυθρόλευκοι για ετήσιο συμβόλαιο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εξέλιξη με τον Νεκουνάμ τις επόμενες μέρες, οι ερυθρόλευκοι θα εξετάσουν άλλες περιπτώσεις αμυντικών χαφ-πιθανότατα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Γουϊλιαμ Βενκιέρ καθώς στην Γαλλία υποστηρίζουν πως η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα αν υπάρχει συγκατάθεση του Βαλβέρδε. Για τον Βενκιέρ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Ντόρμουντ-Μπλάκμπερν. Μια περίπτωση που ενδεχομένως να απασχολήσει ξανά τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του Οράτιο Καρντόσο, όμως θα πρόκειται για εναλλακτική λύση.
Λεπτομέρειες μένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου από τον Πανσεραϊκό και του Σουμπίνιο από τον Εθνικό ο οποίος θα δωθεί δανεικός στην ομάδα των Σερρών υπό την μορφή δανεισμού.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ