Ραντεβού στην Βαρκελώνη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.8.10

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο διακαής πόθος του Β. Μαρινάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θα εξετάσουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις για να τον φέρουν ξανά στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα ταξιδέψει άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη προκειμένου να συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον μάνατζερ του, να του καταθέσει την πρόταση του Ολυμπιακού και να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι από τον Βάσκο τεχνικό.
Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν πάντα από την Ιβηρική πλευρά όπως ο Χουάντε Ράμος και ο Μάνουελ Πελεγκρίνι οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα υψηλό κασέ, αλλά και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο. Στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει όσο το δυνατών νωρίτερα η υπόθεση του προπονητή καθώς η σέντρα του πρωταθλήματος είναι σε 21 μέρες από τώρα και επιθυμούν ο νέος προπονητής να μπορέσει να έχει χρόνο να γνωρίσει τους παίκτες και να δουλέψουν σε θέματα τακτικής. Ο επόμενος επίσημος αγώνας του Ολυμπιακού είναι με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο ενώ θα ακολουθήσει δωδεκαήμερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγο των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος, συνεπώς θα υπάρχει χρόνος για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του στους ερυθρολεύκους.
Προσωρινά παγώνουν τα μεταγραφικά
Με εξαίρεση ίσως την περίπτωση του Τζο που φαίνεται να προχωρεί, τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα των ερυθρολεύκων παρουσιάζουν μια στασιμότητα καθώς θέλουν και την άποψη του προπονητή. Η περίπτωση του βραζιλιάνου στραϊκερ της Μάντσεστερ Σίτυ αρέσει και είναι εφικτή ενώ αυτή του Αρέβαλο Ρίος φαίνεται να παγώνει καθώς οι μάνατζερ του φαίνεται να έχουν αρκετά υψηλές απαιτήσεις ενώ εχθές ακούστηκαν τα ονόματα των Βενκέρ και Πέτροβιτς. Επίσης μια ακόμα περίπτωση για τον άξονα που μπορούν να κλείσουν εύκολα οι ερυθρόλευκοι είναι ο 22χρόνος Μέντο από την Σιέρα Λεόνε ο οποίος αγωνίζεται στην Φιλανδική HJK Helsinki και αυτές τις μέρες δοκιμάζεται από τους ερυθρόλευκους.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ