Show must go on...με δάκρυα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.8.07

Βαρύ ήταν το κλίμα για τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην χθεσινή συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Σεβίλλη. Ο "αρχηγός" της ΑΕΚ φανερά συγκινημένος από την πύρινη καταστροφή που πλήτει την χώρα μας δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.
"Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές. Είναι οξύμωρο να βρισκόμαστε εδώ και να μιλάμε για ποδόσφαιρο και οι συμπατριώτες μας να παλεύουν με νύχια και με δόντια για το βιος τους. Εγώ θα προτιμούσα να μην γίνει ο αγώνας. Δεν το αποφασίζω όμως εγώ.
Φανερά συγκλονισμένος ήταν και ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ που χτύπησε στοργικά στην πλάτη τον άσσο της "Ένωσης" και μίλησε για τον σημερινό αγώνα.
Από αγωνιστικής πλευράς ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να παρουσιάσει διαφορετική σύνθεση απ' ότι στον πρώτο αγώνα. Με δεδομένη την απουσία του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Μπούρμπος και η πιθανότερη 11άδα είναι:
Μορέτο, Ράμος, Μπούρμπος, Δέλλας, Ζεράλντο, Ζήκος, Ενσαλίβα, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Ριβάλντο και Λυμπερόπουλος.
Από την πλευρά της η Σεββίλη θα στερηθεί τον υπηρεσιών του Ντάνιελ Άλβες που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, του Αντόνιο Πουέρτα που υπέστη καρδιακό επισόδειο το βράδυ του Σαββάτου στον αγώνα με την Χετάφε και η κατάσταση του είνα εξαιρετικά κρίσημη, ενώ εκτός μάχης είναι επίσης ο Χάβι Ναβάρο, ο Αντριάνο και ο Καλίντ Μπουλαρούζ.
Η πιθανότερη σύνθεση της Σεβίλλης είναι η ακόλουθη: Πάλοπ (τερματοφύλακας), Χίνκελ (δεξί μπακ), Ντραγκουτίνοβιτς (αριστερό μπακ), Φάτσιο, Εσκουντέ ή Μοσκέρα (αμυντικό δίδυμο), Πόουλσεν, Μαρτί (αμυντικά χαφ), Χεσούς Νάβας (δεξί χαφ), Ντούντα (αριστερό χαφ), Ρενάτο (επιτελικός μέσος), Κανουτέ (σέντερ φορ). Τον αγώνα που θα αρχίσει στις 21:45 (MEGA) θα διευθύνει ο Ιταλός διαιτητής Στέφανο Φαρίνα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεσάντρο Στανιόλι και Τζόρτζιο Νικολάι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντανιέλε Ορσάτο και παρατηρητής διαιτησίας ο Βρετανός Τζον Έντουαρντ Μάρτιν.

Έφυγε δίχως να υπογράψει ο Κούτσιακ
Παρά την συμφωνία της ΑΕΚ με την Ζίλινα, η "Ένωση" δεν φαίνεται να τα βρήκε με τον Ντούσαν Κούτσιακ καθότι ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής ζήτησε την φανέλα βασικού κάτι το οποίο δεν μπορούσε να εγγυηθεί η ΑΕΚ και ο παίκτης αποχώρησε. Όπως όλα δείχνουν δύσκολα η μεταγραφή θα προχωρήσει και πλέον εξετάζονται κάποιες λύσεις της τελευταίας στιγμής καθότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει μιας και οι μεταγραφές ολοκληρώνονται το βράδυ της Παρασκευής. Τα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο είναι αυτό του 23χρόνου Αργεντίνου Χουάν Πάμπλο Κορίτσο της Λάτσιο ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός και αυτό του Τζέφερσον ο οποίος προσπαθεί να απεμπλακεί από την Τράμπζονσπορτ η οποία του χρωστάει αρκετά χρήματα, όμως η περίπτωση του συγγεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ