Κλήρωση με παγίδες...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.8.07

Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκο που κληρώθηκε με την Αρτμέντια Μπρατισλάβας, οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο για να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Ουέφα.

Η αντίπαλος των "πρασίνων" έχει ιδρυθεί το 1898 και φέτος στις 7 πρώτες αγωνιστικές μετράει 4 νίκες. Στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA απέκλεισε τη ΜΙΚΑ, χάνοντας με 2-1 εκτός έδρας και νικώντας 2-0 εντός, ενώ στον πρώτο γύρο είχε αποκλείσει τη Ζίμπρου με δύο ισοπαλίες, 2-2 εκτός και 1-1 εντός. Αγωνίζεται στο "Πετρζάλκα Στάνιουμ" χωρητικότητας 5600 θεατών.
Ο Πανιώνιος έχει να αντιμετωπίσει την Γαλική Σοσό, ομάδα που μπορεί να φαντάζει ότι είναι στα μέτρα του αλλά δεν πρέπει να αγνοούμε πως είναι κυπελούχος Γαλλίας. Το ξεκίνημα της στο Σαμπιονά δεν ήταν το καλύτερο δυνατό μιας και μέχρι στιγμής μετρά δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η κυπελλουχος Λάρισα θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αγγλικής Μπλάκμπερν, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί ο νυν προπονητής των "Βισσινύ" έχωντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Τα αστέρια της Μπλάκμπερ είναι οι Ρόκε Σάντα Κρουζ, Μπένι Μακάρθι και Πέντερσεν. Όσον αφορά τον ΆΡΗ που θα έχει το πλέον δύσκολο έργο απέναντι στην Ισπανική Σαραγόσα των Αϊμάρ, Αγιάλα, Ντε Αλεσσάντρο, Κάρλος Ντιόγκο, Ντιέγκο Μιλίτο, Χουάν Φραν και Ματουζάλεμ. Η ΑΕΚ σε περίπτωση που αποκλειστεί από την προκριματική φάση των ομίλων του Champions League (όπου εκεί αν καταφέρει να προκριθεί θα συναντήσει τις Άρσεναλ, Στεάουα, Σλάβια Πράγας) θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Πρόκειται για μια ομάδα δίχως μεγάλα αστέρια που παίζει αρκετά συντηριτικά και είναι μια σκληροτράχηλη αντίπαλος για κάθε ομάδα. Σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα στα μέτρα της ΑΕΚ, όχι όμως και την καλύτερη δυνατή κλήρωση για την Ένωση. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Βάργκας, Λόκβεντς, Φονλάντεν, Ντος Σάντος, Νίκο Κόβατς και Ίλιτς. Τέλος η Κυπριακή Ανόρθωση θα πρέπει να κάνει το θαύμα απέναντι στην Αγγλική Τότεναμ για να καταφέρει να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Ουέφα. Οι παίκτες που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Τότεναμ είναι οι Ζοκορά, Μπερμπάτοφ, Ντεφόε, Κίνγκ,Τζένας και Ρόμπι Κιν.

Συνωπτικά η κλήρωση έχει ως εξής:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΧΜΕΝΤΙΑ
ΣΟΣΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΛΑΡΙΣΑ
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΕΚ/ΣΕΒΙΛΗ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΑΡΗΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ