Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.8.07

Ρεάλ Μαδρίτης, Βέρντερ Βρέμης και Λάτσιο θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Κλήρωση αρκετά δύσκολη που φαντάζει ακόμα και τον στόχο του Ουέφα σχεδόν απρόσιτο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα σύντομο προφίλ κάθε αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ρεάλ Μαδρίτης
Οι ερυθρόλευκοι θα βρουν για μια ακόμη φορά αντίπαλο τους την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα είναι μια από τις κλασσικές κληρώσεις για τον πρωταθλητή Ελλάδας και φέτος ξόδεψε περισσότερα από 120εκάτ. ευρώ για να ενισχύσει το ρόστερ της. Αγωνιστικά βέβαια ακόμα "ψάχνεται" καθώς ο Μπέντ Σούστερ προσπαθεί να φτίαξει ένα σύνολο που παίζει ομαδικό ποδόσφαιρο. Οι πιο τρανταχτές μεταγραφές της Ρεάλ φέτος ήταν οι Πέπε,Ντρέντε, Σνέϊντερ,Σαβιόλα, Ρόμπεν και Χαϊντσε ενώ στο ρόστερ της δεν μπορούν να αγνοηθούν ποδοσφαιριστές όπως ο Μέτσελντερ, Ντιαρά, Ραουλ, Φαν Νίστελροϊ, Ρομπίνιο και Μπαπτιστα.
Βέρντερ Βρέμης
Αινιγματική μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής η παρουσία της Βέρντερ στην Μπουντέσλιγκα. Δυο τεσσάρες εντός έδρας από Μπάγιερν σε πρωτάθλημα και Λίγκ Καπ σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Κλόζε φαντάζουν πως η Βέρντερ αναζητεί μια νέα αγωνιστική ταυτότητα. Πιο σημαντικές μεταγραφές ήταν οι Κάρλος Αλμπέρτο και Τόσιτς, ενώ στο ρόστερ της βρίσκονται σημαντικοί παίκτες όπως Πέτρι Πάσανεν, Μερτεζάκερ, Γιένσεν, Φρίνγκς, Μπορόφσκι, Ρόζενμπεργκ, Κλάζνιτς.

Λάτσιο
Αν και δυσκολεύτηκε να προκριθεί εις βάρος της Δυναμό Βουκουρεστίου, η Ιταλική Λάτσιο είναι πάντα μια υπολογίσημη αντίπαλος. Η ομάδα έκανε λίγες μεταγραφές ενώ το ξεκίνημα της στη Serie A δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Οι πιο επικίνδυνοι παίκτες των Λατσιάλι είναι οι Μουταρέλι, Πάντεφ, Μάουρι και Σιμεόνε Ινζάνκι.


Η λίστα του Ολυμπιακού

Σήμερα έστειλε στην Ουέφα ο Ολυμπιακός την λίστα των ποδοσφαιριστών για την φάση των ομίλων του Champions League με μοναδική έκπληξη την απουσία του Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος βέβαια μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε στιγμή έναν τερματοφύλακα που έχει δηλωθεί στο ρόστερ, βάση κανονισμού της Ουέφα. Στην λίστα περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:
Αντώνιος Νικοπολίδης, Τόμισλαβ Μπούτινα, Ραούλ Σανφελίξ Μπράβο ,Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ Ντομί, Αναστάσιος Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χούλιο Σέζαρ Σάντος Κορέια, Βασίλειος Τοροσίδης, Μίχαλ Ρίζαρντ Ζεβλάκοφ, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, Κωνσταντίνος Μήτρογλου, Λεονέλ Χόρχε Νούνιες, Ροντρίγκο Χαβιέ Αρτσούμπι, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο Μάρτιν Γκαλέτι, Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, Μάρκο Ταντέι Νε, Κωνσταντίνος Μενδρινός, Παρασκευάς Αντζας, Χρήστος Πατσατζόγλου, Ιεροκλής Στολτίδης, Λεωνίδας Παναγόπουλος και Ελευθέριος Ματσούκας.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ