Εν αναμονή της απάντησης της Κρουζ Αζούλ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.8.07

Άμεσες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του Σέζαρ Ντελκάδο για τον Ολυμπιακό. Ολονύχτιες διαπραγματεύσεις είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τους ομόλογους τους στην Κρουζ Αζούλ για την μεταγραφή του 26χρόνου διεθνούς Αργεντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν σε όλα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και απομένει μόνο η απόφαση της Κρουζ Αζούλ για να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα. Η προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας αγγίζει τα 6εκάτ. ευρώ η οποία είναι αρκετά κοντά στα χρήματα που αξιώνει η Μεξικάνικη ομάδα η οποία αναμένεται να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ίλια Ιβιτς σε χθεσινή δήλωση του είπε πως η περίπτωση του Ντελγκάδο είναι 50-50.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις για το ρόστερ των ερυθρολεύκων, τα ονόματα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο αλλά οι όποιες εξελίξεις θα γίνουν μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων με Ντελγκάδο. Εξετάζεται η περίπτωση αλλά δεν έχει γίνει πρόταση για τον Κριστιάνο Γκονζάλες της Παρί Σ.Ζ, ενώ όπως παραδέχθηκε ο Ιβιτς, υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο για αυτή τη θέση, το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε.
Δεδομένη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πρέπει να θεωρείτε η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Η εικόνα της άμυνας με τους Άντζα και Σέζαρ δεν πείθει καθώς πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές με ίδιο αγωνιστικό στυλ και αναμένεται να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται ως στόπερ. Πέραν των Μποτινέλι και Κιρόγκα, των οποίον οι περιπτώσεις εξακολουθούν να είναι "παίζουν", υπάρχει μια φήμη για τον Γιέπες της Παρί Σ.Ζ που είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί να απελεθερωθεί μια ακόμα θέση ξένου για το ρόστερ, αυτή θα είναι του Μάρκο Νε που πιθανότα θα δωθεί δανεικός σε ομάδα της Superleague.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ