Κόκκινος ο Λουά Λουά!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.8.07

Σε οριστική συμφωνία ήρθε ο Ολυμπιακός με την Πόρτσμουθ για την μεταγραφή του Λομανά Τρεζόρ Λουά-Λουά. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα και το Σαββάτο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τριετούς διάρκειας.
Ο Λομανά Τρεζόρ Λουά Λουά διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (Άγγλικό) και στην Αγγλία αγωνίζεται από το 1998-1999 στην Κόλτσεστερ. Το 2000 πήρε μεταγραφή στην Νιούκασλ όπου και αγωνίστηκε έως το 2004.
Με την φανέλα της Κόλτσεστερ σε 61 παιχνίδια είχε πετύχει 15 γκολ, ενώ με αυτή της Νιούκασλ σε 59 αγώνες πέτυχε 5 γκολ.
Το καλοκαίρι του 2004 δώθηκε δανεικός στην Πόρτσμουθ η οποία ενεργοποίησε την οψίον αγοράς του κα αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Έχει αγωνιστεί σε 75 αγώνες και έχει πετύχει 19γκολ.
Ο Λομανά Λουα Λουά είναι γεννηθείς στις 28/12/1980, έχει ύψος 173 και μεγάλο του προσών είναι η ταχύτητα ενώ το μεγάλο του μειονέκτημα είναι πως είναι πως θεωρείται ατομιστής στο παιχνίδι του.
Όσον αφορά τον Σέζαρ Ντελκάδο Οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει τελεσίγραφο στην Κρουζ Αζούλ να απαντήσει αν παραχωρεί τον διεθνή Αργεντίνο επιθετικό. Με δεδομένη την συμφωνία με τον Λουά Λουά, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η μεξικάνικη ομάδα απέρριψε και την δεύτερη πρόταση των ερυθρολεύκων.
Κ.Κ.
παρακάτω δείτε ένα βίντεο με τα κατορθώματα του Λομανά Λουά Λουά



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ