Ναι από Νενέ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.8.07

Για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1εκάτ. ευρώ συμφώνησε ο Ολυμπιακός με τον αριστερό χαφ της Θέλτα, Νενέ και το μόνο που απομένει είναι η τελική συμφωνία με την Θέλτα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει προσφορά που πλησιάζει τα 5,5 εκάτ. ευρώ με τη Θέλτα να αξιώνει 500.000ευρώ παραπάνω. Ωστώσο ο πρόεδρος της ομάδας του Βίγκο, Κάρλος Μουρίνιο φέρεται να δήλωσε πως υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό αφήνωντας το περιθώριο να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Βέβαια αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την διοίκηση της Θέλτα είναι ο τρόπος αποπληρωμής, κάτι που θα οριστικοποιηθεί με την έλευση του Ίβιτς στη Ισπανία.
Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Σέζαρ Ντεγλκάδο, έπειτα από τς δηλώσεις του προπονητή της Κρουζ Αζούλ, Σέρχιο Μαρκαριάν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφήμερίδα "Μιλένιο" του Μεξικού, δήλωσε πως η ομάδα δεν έξαρτάται από τον Ντελκάδο και αφήνει ανοιχτό το περιθώριο μεταγραφής του, αρκεί βέβαια η μεξικάνικη ομάδα να ικανοποιηθεί στο οικονομικό. Βέβαια η περίπτωση του "Τσέλο" θα απασχολήσει τους ερυθρόλευκους μετά το τέλος της υπόθεσης του Νενέ. Ως εναλλακτική λύση για τον αντί-Καστίγιο υπάρχει πάντα στα υπόψιν ο Κριστιάνο Ροντρίγκεζ της Παρί, παίκτη για τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Ίλια Ίβιτς. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως η Παριζιάνικη ομάδα θέλει να ξεφορτοθεί τον 21χρόνο Ουρουγουάνο που πιάνει θέση ξένου γιατί δεν ταιριάζει στα πλάνα του Πωλ Λεγκέν. Όμως εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση θα υπάρχουν περί τα τέλη της εβδομάδας.
Δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως υπάρχει προτεταιότητα για άλλες θέσεις στο ρόστερ και με δεδομένο πως οι περιπτώσεις των Νενέ-Ντελκάδο ή Ροντρίγκεζ θα είναι εξαιρετικά δαπανηρές υπάρχει μικρή πιθανότητα για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Βέβαια το όνομα του Γιόναθαν Μποτινέλι εξακολουθεί να βρίσεται σε υψηλή θέση στη λίστα του Ίλια Ϊβιτς και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει μια ακόμη οικονομική υπέρφαση για να φέρει στο λιμάνι τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό της Σαν Λορένσο.
Σήμερα στις 22:00 (ΝΕΤ) θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Τα νέα πρόσωπα που πρόκειται να εμφανιστούν στον φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο είναι αυτά του Ραούλ Μπράβο, Νούνιεζ, Κριστιάν Λεντέσμα και τον Παρασκευά Άντζα. Ταξίδι αστραπή έκανε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του ενώ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και θα βρίσκεται στην διάθεση του Τάκη Λεμονή τις επόμενες ημέρες.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ