Χλωμό το μεταγραφικό μέτωπο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.8.07

Σημαντικά εμπόδια για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Ολυμπιακού φαίνονται να παρουσιάζονται τόσο για την περίπτωση του αριστερού χαφ όσο και του κεντρικού αμυντικού.

Αριστερό Χαφ
Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ροντρίγκεζ της Παρί Σ.Ζ. παρά την αισιοδοξία της διοίκησης,του Ολυμπιακού για αίσια κατάληξη τα μυνήματα από το Παρίσι δεν είναι καθόλου θετικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Παρί και με τον ποδοσφαιριστή για το οικονομικό, όμως υπάρχει μια εμπλοκή με τους μάνατζερ του που αξιώνουν κάποια χρήματα από την πρώτη μεταγραφή του παίκτη στην Γαλική ομάδα. Το προγραμματισμένο ραντεβού για εχθές αναβλήθηκε και πλέον μεταφέρθηκε για την Πέμπτη. Αν σκεφτούμε τις υποθέσεις που όδευαν από αναβολή σε αναβολή και δούμε την κατάλληξη τους, τότε κάθε άλλο παρά αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την μετακίνηση του Κριστιάν Ροντρίγκεζ στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει έτοιμη κάποια εναλλακτική λύση, όσο όμως δεν παραχωρείται δανεικός ο Ζλάτκ Λάτσκο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μη απόκτησης αριστερού χαφ.

Κεντρίκος αμυντικός
Προβάδισμα για την θέση του στόπερ έχει ο Νταβίντε Μοντέλι. Ο πρώην συμπαίκτης του Ίλια Ίβιτς στην Τορίνο αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση που θα δώσει λύσεις για την άμυνα. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όμως υπάρχει σημαντική διαφορά με την Κίεβο Βερόνα στο οικονομικό, Οι Ιταλοί αξιώνουν κάτι περισσότερο από 2,5εκάτ. ευρώ την στιγμή που η προσφορά των ερυθρολεύκων απέχει κατά 1εκάτ. ευρώ. Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως υπάρχει αισιοδοξία για αποδοχή της πρότασης από την Κίεβο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για ετήσιο συμβόλαιο έναντι 400.000ευρώ.
Τέλος όσον αφορά την φήμη που κυκλοφόρησε εχθές για επιστροφή του Στέλιου Γιαννακόπουλου, το όνομα του οποίο έχει διαρρεύσει και για άλλες Ελληνικές ομάδες, δεν πρέπει να έχει βάση καθώς ο Έλληνας διεθνής μέσος διαθέτει υψηλότατο συμβόλαιο και είναι διατεθιμένος να διεκδικήσει θέση βασικού στην Μπόλτον.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ