Νικήστε, νικήστε, νικήστεεε......

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.9.06

Την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση θέλει να πετύχει η ΑΕΚ απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου για την δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου. "Κοιτάμε Μπροστά" ήταν το μύνημα που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός που ζήτησε ηρεμία, δύναμη, αποφασιστικότητα και αυτοσυγγέντρωση από τους παίκτες του προκειμένου να πάρουν την νίκη.
Γρίφος αποτελεί η ενδεκάδα για τον Λορέντζο Φερέρ καθώς ο Ισπανός τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του από τη χθεσινή προπόνηση. Πιθανότατα θα προτιμηθεί το 4-4-2. Περίπου 40.000 φίλαθλοι θα βρεθούν σήμερα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Στην αντίπαλη πλευρά η Άντερλεχτ που μετατρέπει το σύστημα της από 4-3-3 σε 4-5-1, ενώ αρκετές φορές έχει αγωνιστεί με 3-5-2 ήρθε στην Αθήνα με στόχο την τρίτη εκτός έδρας νίκη στο Champion's League. Ο Πολ Βερκότερεν σκέφτεται να αλλάξει τη διάταξη της ομάδας του σε 4-4-2, με ρόμβο στο κέντρο, αν και δεν αποκλείεται να παίξει με 3-5-2, γεμίζοντας το κέντρο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την απουσία του Έμερσον. Η πιθανότερη σύνθεση των πρωταθλητών Βελγίου είναι η ακόλουθη: Ζίτκα (τερματοφύλακας), Βάντεν Μπόρε (δεξί μπακ), Βαν Ντάμε (αριστερό μπακ), Ντεσχάντ, Παρέχα (κέντρο άμυνας), Βάντεν Χάιγκε (αμυντικό χαφ), Μπίλια (δεξί χαφ), Γκόορ (αριστερό χαφ), Μπουσουφά (επιτελικό χαφ), Φρούτος, Τσιτέ (επιθετικό δίδυμο).
O 40χρονος Δανός Κλάους Μπο Λάρσεν με τους συμπατριώτες του Πόλε Ούντσεν και Άντερς Νόρεστράντ θα διευθύνει την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (21:45 SuperSport).
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ