Στόχος η νίκη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.9.06

Άπαντες στον Ολυμπιακό ασχολούνται με τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας στο Champions league με την Βαλένθια στο Γήπεδο Καραίσκάκη. Ο Τρόντ Σόλιντ στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας μίλησε για πρώτη φορά στους "ερυθρόλευκους" για την πρεμιέρα του Champions League, αφού αφιέρωσε λίγα λεπτά από την ομιλία του για το ματς του Σαββάτου.
«Συγχαρητήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εμεινα ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας και δεν εννοώ μόνο την άμυνα, αλλά τη λειτουργία όλης της ομάδας, του συνόλου, όταν αμυνόμασταν. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν είμαστε καλοί αμυντικά και κρατάμε το "μηδέν" πίσω, τότε θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπροστά θα βάλουμε γκολ».
Ακολούθως ο Νορβηγός τεχνικός προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών ενόψη της δύσκολης αναμέτρησης με την Ισπανική ομάδα που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα παρά τις απουσίες δυο βασικών της στελεχών.
«Τώρα μπροστά μας έχουμε τη Βαλένθια, πρόκειται για μια καλή ομάδα, αλλά όχι τόσο καλή ώστε να μην μπορείτε να την κερδίσετε. Εξάλλου, πρόσφατα παίξαμε δύο φιλικά με ισπανικές ομάδες και ξέρετε όλοι ότι μπορείτε να το κάνετε. Εάν είστε καλοί, μπορείτε να κερδίσετε».
Την γνώμη του για την Βαλένθια εξέφρασε και ο συνεργάτης του Τρόντ Σόλίντ, Φαν Πιουβέλντε. Σύμφωνα με τον Βέλγο προπονητή η Βαλένθια είναι μια ομάδα που "κοιμήζει" τον αντίπαλο. Πρόκειται για μια ομάδα συνόλου, η οποία βασίζεται στην ομαδική προσπάθεια και όχι στις ατομικές εξάρσεις των παικτών της. Παίζει με υπομονή και ψάχνει για το λάθος του αντιπάλου, διαθέτει έναν επιθετικό "δολοφόνο" όπως είναι ο Βίγια ο οποίος συνεργάζετε άψογα με τον Μοριέντες. Μοναδικό της μειονέκτημα είναι η έλλειψη ταχύτητας στον χώρο του κέντρου. Τόσο ο Εντού όσο και ο Μαρτσένα είναι καλοί ποδοσφαιριστές όμως δεν είναι γρήγοροι κάτι που ενδεχομένος να ευνοεί τους ερυθρολεύκους στο συγγεκριμένο παιχνίδι. Με δεδομένη την επιστροφή του Ριβάλντο, η μόνη αλλαγή του Νορβηγού τεχνικού σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι η μετάβαση του Τζόρτζεβιτς στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και του Καστίγιο που θα παίξει στο Δεξί άκρο, ενώ ο Οκκάς αναμένεται να καθίσει στον πάγκο. Ο Ολυμπιακός μιας και θα πρέπει να έχει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα του, δεν θα πρέπει να πιέσει ψηλά όσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ οι γραμμές του θα πρέπει να βρίσκονται πιο κοντά, έτσι ώστε να μην παίζει τόσο ανοιχτό παιχνίδι και η άμυνα εκτεθεί από μια αντεπίθεση της Βαλένθια. Κλειδί για τον αυριανό αγώνα, θα είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου και η εξουδετέρωση των Βιθέντε και Βίγια.
Σήμερα στις 16:30 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών ενώ η προπόνηση των πρωταθλητών θα ξεκινήσει στις 18:00.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ