Με στόχο τη νίκη για ένα καλό ξεκίνημα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.9.06

Την νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ισπανική Βαλένθια για να μπει με το "δεξί' στην 10η συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση. "Μοιρασμένες οι πιθανότητες για κάθε αντίπαλο στα ματς της πρεμιέρας" δήλωσε ο Τρόντ Σόλιντ που συμπλήρωσε "Πρέπει εκτός από καλοί να είμαστε και τυχεροί" ενώ τόνισε πως ο στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται στην Ευρώπη και μετά τον χειμώνα.
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Νορβηγός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3, προσέχωντας ιδιαίτερα τα άκρα του, αφού θεωρεί πως οι Ντομί, Ζεβλάκοφ, Καστίγιο και Τζόρτζεβιτς θα έχουν αρκετή δουλειά απέναντι στους Μίγκελ, Ανγκούλο (ή Σίλβα), Μορέτι και Βιθέντε. Παίκτες κλειδία για την σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να είναι ο Ιεροκλής Στολτίδης και ο Παντελής Καφές. Ο μεν πρώτος θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ισχυρό δίδυμο και θα πρέπει να παίρνει βοήθειες από τον Ριβάλντο ή τον Καφέ και ο δεύτερος όταν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον αντίπαλο.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για τον σημερινό αγώνα είναι πως ο αρχηγός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα συμπληρώσει αισίως τις 50 συμμετοχές στην δέκατη παρουσία του στο Champions League, έχωντας σημειώσει 9 γκολ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ