Όλα για νίκη με Άντερλεχτ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.9.06

Το ηθικό των παικτών του θέλει να ανυψώσει ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ενόψη της κρίσιμης αναμέτρησης με την Άντερλεχτ. «Δεν έχει χαθεί τίποτα. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το κεφάλι πρέπει να το έχουμε ψηλά. Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά από την κορυφή. Πρέπει να διατηρήσουμε το όραμά μας», είπε στους παίκτες ο Ισπανός προπονητής, ενώ έδωσε το σύνθημα εν όψει του αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Άντερλεχτ για το Champions League. «Ξεχνάμε το ντέρμπι και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο Champions League»
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η αποστολή της Βελγικής ομάδας με πρώτο στόχο, όπως δηλώνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία να πάρουν την ισοπαλία. Η Άντερλεχτ στον προηγούμενο αγώνα της παραχώρησε ισοπαλία απέναντι στη Σαρλερουά (1-1), σε αγώνα που έγινε την Παρασκευή.Η 21μελης αποστολή της Άντερλεχτ αποτελείται από τους: Ζίτκα, Βαν Στέενμπεργκε, Σχόλεν, Γιούχας, Παρέχα, Ντεσχάχτ, Βαν Ντάμε, Βάντεν Μπόρε, Αλαγκουί, Λέιβα, Μπίλια, Γκόορ, Χασάν, Βαντερχάεγκε, Μπουσουφά, Φρούτος, Λεγκέαρ, Σερχάτ Ακίν, Μποκανί, Μπενζά, Τσιτέ. Ο 40χρονος Δανός Κλάους Μπο Λάρσεν με συνεργάτες τους συμνπατριώτες του Πάλε Ουντσεν και Άντερς Νόρεστραντ θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Άντερλεχτ που θα γίνει την Τρίτη (21:45 Supersport) στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του ογδόου ομίλου του Champions League.
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από την ΑΕΚ καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έμερσον. Ο 35χρόνος Βραζιλιάνος μέσος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει 2 με 3 εβδομάδες από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Ένωση ενώ δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες των Δέλλα, Αλεξόπουλου και Τζιωρτζιόπουλου.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ