ΖΕΝΙΤ-ΑΕΚ 4-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.10.10


Παρουσιάζοντας μεγάλα προβλήματα στην μεσαία γραμμή, η ΑΕΚ δέχθηκε δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο από τον Χούμποτσαν στο 1' και τον Μπρούνο Άλβες στο 13' και ο αγώνας φάνηκε να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα. Στην συνέχεια όμως η Ελληνική ομάδα ανέβηκε ψηλά και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Λυμπερόπουλο στο 37' όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Σέρβος διαιτητής Μάζιτς έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της Ζενιτ και απέβαλλε τον Νασούτι αφήνωντας την ΑΕΚ με 10 παίκτες. Ο Λάζοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνωντας το 3-1. Στην επανάληψη η Ζενίτ κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με τον Λάζοβιτς στο 57' και το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει σε 4-2 με γκολ του Καφέ στο 83' έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ντιόπ.

ΖΕΝΙΤ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεφ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Άλβες, Κρίζανατς, Λούκοβιτς, Ζιριάνοφ, Ντενίσοφ (67' Σιρόκοφ), Μπιστρόφ (74' Κανουνίκοφ), Λάζοβιτς, Ντάνι (67' Ρόσινα), Μπουκάροφ

ΑΕΚ (Μπλένταρ Κόλα):
Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Μάκος, Λυμπερόπουλος (46' Γιάχιτς), Τζεμπούρ (58' Ντιοπ), Σκόκο (82' Μπλάνκο)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίρολαντ Μάζιτς (Σερβία)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ