ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ 2-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.10.10

Σημαντική νίκη πέτυχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα προκριματικά του Euro 2012. Εχθές στο Γ. Καραϊσκάκης η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε ένα ματς που είχε ρυθμό φάσεις και γκολ από τις δυο ομάδες. Ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1 όμως στο 15' αναγκάστηκε σε αλλαγή έπειτα από τον τραυματισμό του Νίνη και την είσοδο του Φετφατζίδη/ Το σκορ για την Εθνική άνοιξε ο Σαλπιγγίδης στο 22΄όταν έπειτα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Καφέ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με σκαφτό πλασέ πέτυχε ένα θεαματικό γκολ και έκανε το 1-0. Το Ισραηλ στην συνέχεια αντέδρασε και είχε δυο φάσεις για να πετύχει γκολ, η μια στο 24' όταν σε μια φάση στην περιοχή μας ο Παπασταθόπουλος απομάκρυνε την μπάλα χρησιμοποιώντας το χέρι του και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Σέχτερ ανετράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κατσουράνη με τον διαιτητή να θεωρεί πως ο επιθετικός των Ισραηλιτών υπέπεσε σε πέναλτι. Ωστόσο η ισοφάρρησε για τους Ισραηλίτες ήρθε στο 59΄ όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή μας και ο Σπυρόπουλος στην προσπάθεια να κόψει τον Σέχτερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη.
Η Εθνική απάντησε άμεσα όταν στο 61 σε μια αντεπίθεση ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στην μικρή περιοχή, πέρασε το τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεχε και ο διαιτητής κατελόγησε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Καραγκούνης πλασάρωντας τον Αουάτ στο 62΄.
Από εκεί και πέρα στον χρόνο που μεσολάβησε οι Ισραηλινοί πίεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε το δικαίωμα να παραμείνουν σε υψηλή θέση στον όμιλο ενώ
το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλησε να κρατήσει το σκορ και δοκίμαζε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους με αντεπιθέσεις.

Φάσεις και γκολ:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ