ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ 0-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.9.10

Νωθροί και με άσχημη αγωνιστική εικόνα παρουσιάστηκαν οι πράσινοι στον δεύτερο αγώνα τους για το Champions League όπου γνώρισαν την ήττα με 0-2 από την Κοπενχάγη. Οι πράσινοι προσπάθησαν να μπουν δυνατά στο ματς και απειλούσαν με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι Δανοί έπαιζαν αρκετά κλειστά και έπαιζαν με αντεπιθέσεις έχωντας ως επιθετική αιχμή τον Ντογιέ. Στο 28' ο επιθετικός των Δανών κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της Κοπενχάγης εκμεταλευόμενος την έξοδο του Τζόρβα και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-0. Και ενώ οι πράσινοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ επτά λεπτά αργότερα, ο Βίνγκαάρντ με εύστοχο χτύπημα φάουλ έκανε το 0-2.
Στην επανάληψη οι αλλαγές του Νιόμπλια, Σπυρόπουλος αντί Κατσουράνη, Καραγκούνης αντί Γκαρσία δεν φάνηκε να έχουν αποτέλεσμα ενώ στο 48 ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε και κάπου εκεί το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Δανούς να κατεβάζουν ταχύτητα, να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να προσέχουν την άμυνα τους και τους πράσινους να προσπαθούν να πετύχουν ένα γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνης (46' Καραγκούνης), Νίνης (58' Πλεσί), Λέτο, Γκαρσία (46' Σπυρόπουλος), Σισέ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Βεντ, Ζάνκα, Αντονσον, Κβιστ, Κλουντεμίρ (79' Ντελάνεϊ), Βίνγκααρντ, Μπολανός (58' Νόρεγκααρντ), Γκρόνκιερ, Ν' Ντόι (76' Σαντίν).




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ