Όνειρο τρελό για Μακελελέ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.5.07

Υπο διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να υποτεθεί πως πρόκειται για αστείο όμως σύμφωνα με τοn Γαλικό αθλητικό ραδιόφωνο RMC, ο Κλόντ Μακελελέ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εκίπ για τον διεθνή μέσο που φαίνεται να εγκαταλείπει το Στάντφορντ Μπρίτζ, έχει ενδιαφεθει και η Παρί Σεν Ζερμέν. Πατήστε εδώ για να δείτε ένα σχετικό άρθρο από το Goal.com το οποίο αναμεταδίδει την είδηση
Όσον αφορά την περίπτωση του Σανλί Τουνσαϊ, τα πάντα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα. Στον Ολυμπιακό υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για αίαιο τέλος της μεταγραφής ενώ πρόσφατα το Ιταλικό έντυπο "Contro Campos" που ανήκει στον όμιλο του Μπερλουσκόνι αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης προσφέρουν 2εκάτ. ευρώ για να εντάξουν τον διεθνή Τούρκο στο δυναμικό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων" υπάρχει και ο Μποναβεντούρ Καλού(29 ετών) που παραχωρείται από την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 3,5εκάτ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού φέτος είχε 29συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ στο Σαμπιονά. Ακόμα υπάρχει μια έντονη φημολογία για τον συμπαίκτη του Μακελελέ στην Τσέλσι, τον 25χρόνο Ολλανδό-Μαροκινό Κχαλίντ Μπουλαρούζ ο οποίος δεν υπολογίζεται για βασικός και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός με οψίον αγοράς. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τάκης Λεμονής συγγετρώνει περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό αμυντικό Γκλαντστόνι Περεϊρα της Κρουζεϊρο που προτάθηκε πρόσφατα από τον Χένρικ Χόπενγουορθ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ