Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.5.07

Πολλά θέματα θα είχαν λυθεί αν τα γραφεία του γαύρου ήταν στην Μύκονο...


Δύσκολα να το χωνέψει φέτος ο κόσμος του γαύρου το παραμυθάκι που στήνουν κάθε χρόνο με τις μεταγραφές. Τάζουν από τον Δεκέμβρη για παίκτες που θα πάρουν το καλοκαίρι, αλλά μετά την φιέστα ξεκινούν οι διακοπές. Τσούπ εμφανίζεται μια άλλη ομαδά ή η γυναίκα του παίκτη που δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και επαναλαμβάνεται το γνωστό σενάριο. Φέτος όμως ο οπαδός, ο γαύρος οπαδός το έστειλε από το μύνημα του από τον Νοέμβρη, όταν ήρθαν οι καρπαζιές από το Champions League. Θέλει πραγματική ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα δώσουν ένα όραμα. Δεν είναι ανάγκη να είναι ονόματα τύπου Ζε Ρομπέρτο ή βεντέτες. Νεαρά φυντανάκια γουστάρει ο γαύρος οπαδός, παιχτρόνια 24-25 ετών που διψούν για μπάλα και όχι κάποιους που θέλουν να κάνουν αρπακτή.

Την χαριστική βολή στον Μουνιόθ, την έδωσε ο προσκείμενος τύπος του βάζελου. Υπήρχε στήριξη στον Βίκτωρ αλλά αυτό το -15 από την κορυφή δεν χωνεύεται εύκολα. Ο σοβαρότερος λόγος για τον οποίο ο Μουνιόθ φεύγει από την Παιανία είναι γιατί δεν πιστεύει πως το υπάρχων υλικό θα προσφέρει ποιότητα στην ομάδα. Μόλις τέσσερις παίκτες είχε διακρίνει πως προσφέρουν ποιότητα από την πρώτη φορά που ήρθε στην ομάδα. Του βγήκε και ο Νίνης, όμως δεν έφτανε.

Πρόβλημα με Ρίμπο ενόψη; Δύσκολο γιατί μετά πρέπει ο Σώκρατες να φέρει 2 ονόματα, σίγουρα όμως η ιστορία αυτή θα τραβήξει περισσότερο απ' όσο υποψιάζονται μερικοί. Είναι δεδομένο πως θέλουν να κρατήσουν τον Ρίμπο με λιγότερο από ένα χαρτί, δύσκολο όμως να κάνεις παζάρια με έναν τέτοιο παίκτη.

Κάποιο βίτσιο με τους προπονητές που κερδίζουν άνετα τον γαύρο πρέπει να έχει ο Τζίγγερ. Έτσι δεν έξιωξε και τον Σουμ που του πήρε και πρωτάθλημα και κυπελο;

Το έδωσε το μύνημα ο Ντέμης πως φέτος η ΑΕΚ θα κάνει καλές μεταγραφές. Για όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ η απόκτηση του Αρουαμπαρένα δεν ήταν έκπληξη, όπως δεν θα είναι έκπληξη αν καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Ντέλα Πένια. Για Ελλάδα ο Ντέμης δύσκολα θα κάνει κίνηση έπειτα από αυτό που έπαθε με τον Λαγό. Ξέρετε τι είναι ένας ποδοσφαιριστής να σου έχει κοστίζει περί,που το 1/3 του μπάτζετ σου και να μην μπορεί να προσφέρει; Ο μόνος εν Ελλάδι στόχος που έχει ακουστεί είναι ο Κουμορτζί για τον οποίο ο Τομ Κρούζ σκέφτεται να κάνει ειδικό συμφωνιτικό με τον Ντέμη. Αν ο παίκτης πιάσει και παίζει καλά στο Champion's League και τα σπρώξει χοντρά για πάρτη του μεγάλη ομάδα, τα κέρδη μισά μισά. Επειδή όμως σε μια πρόταση που υπάρχουν πολλά αν, μπερδεύονται διάφοροι το βλέπουμε κοματάκι χλωμό να παιχτεί έτσι το σενάριο.

Τελικά ο Πανόπουλος δεν μας είπε που κονόμησε τον Νορβηγό προπονητή και τον Γερμανό Τεχνικό διευθυντή. Μήπως ο ένας είναι εμπορικός αντιπρόσωπος της Scoda στο Όσλο και άλλος διευθυντής παραγωγής στο Βούπερταλ;

Μην το θεωρείτε απίθανο πως ο Ντούσαν θα αναλάβει τα ινία Ελληνικής ομάδας από την ερχόμενη σεζόν, μάλιστα θα υπάρχει και ειδικός όρος στο συμβόλαιο που θα του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος μέσα στην χρονιά έναντι κάποιου συμβολικού ποσού.

Αν πάρει το Βουλγάρικο διαβατήριο ο Σίκοφ τότε σίγουρα θα κατηφορίσει στον Πειραιά, μην αποκλείεται όμως να κληθεί να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και μετά να δωθεί δανεικός.

Χοντρό πακέτο θα σπρώξει ο Αστέρας Τρίπολης όταν ανέβει στην Α' Εθνική. Δεν γνωρίζουν όμως πως θα πρέπει να δώσουν τα τριπλάσια απ' όσα δίνουν κάθε χρόνο με μεγάλο ρίσκο αν θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Απ' ότι ψιθυρίζεται στην πιάτσα, είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λάκη ενώ περιμένουν στην γωνία για Πάντο, Ταραλίδη.

Αν τελικά μείνει ο Σορεντίνο, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν η προσαρμογή σε μια ξένη χώρα η ο Τσιρίλο;

Δεν κουνιέται φύλλο για τις μεταγραφές του βάζελου και αυτό πρέπει να σας βάζει σε υποψία. Πέρισυ λόγο Μπάκε, είχε αρχίσει το πανηγύρι με τους Σκανδιναβούς , φέτος όμως τσιμουδιά. Τα πράγματα θα ήταν πιο ξεκάθαρα εάν ακούγωνταν Σέρβοι ή κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όπερ σημαίνει πως μάλλον ο Τζίγγερ κοιτάζει αλλού, πέραν του Ντούσκο.

Το ψάχνει από δω, το ψάχνει από εκεί για στόπερ ο Λεμονής αλλά μάλλον καταλήγει στον Κασαπά της Λιόν. Για την επίθεση αν ο Σωκράτης σκάσει δυό τεμάχια καθαρά στον Τόμασον, ο Δανός έρχεται πετώντας στην Αθήνα.

Πήρε μια ανάσα ο ΠΑΟΚ έπειτα από την έγκριση του δανείου των 2,2 εκάτ. ευρώ όμως για την ρύθμιση των χρεών έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως αρκετοί δημοσιογράφοι της πιάτσας που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του δικεφάλλου του βορρά, παπαγαλίζουν αυτά που τους λένε οι παράγωντες και ακούγονται και κάτι φαιδρά τύπου: "Ο γαύρος Γιώργος Ορφανός εμποδίζει τον ΠΑΟΚ να ρυθμίσει τα χρέη του γιατί εξυπηρετεί Αθηναϊκα συμφέροντα"...

Ο Ενσαλίβα πρέπει να θεωρείται εκτός απροόπτου παίκτης της ΑΕΚ μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Η ένωση καλοκοιτάζει και τον Μπαρκαουάν, εφόσον είναι ελεύθερος και ζητήσει λιγότερα από 3 κατοστάρικα το χρόνο.

Λέτε ο Σωκράτης να ανακοινώσει στην φιέστα όχι μεταγραφή αλλά Σέρβο τεχνικό διευθυντή;
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ