Χαλαέι του Σπυρόπουλου εν αναμονή για Τουντζάι

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.5.07

Αρνητική εξέλιξη είχε το ενδεχόμενο μεταγραφής του 24χρόνου αριστερού μπάκ του Πανιωνίου στους πρωταθλητές. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζήτησε το ποσό των 3εκάτ ευρώ ενώ απέρριψε και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή και πλέον η μεταγραφή του Σπυρόπουλου πρέπει να θεωρείτε απίθανη.
Μέχρι τις 24 του Μαϊου θα περιμένουν οι ερυθρόλευκοι την απόφαση του Τουνζάι, στον οποίο έχουν προτείνει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 3εκάτ. ευρώ. Γνωστό το σενάριο στους ερυθρολεύκους που είναι πασιφανές ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει προτεραιότητα να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια σε περίπτωση που προκύψει κάτι καλύτερο. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά οι όποιες εξελίξεις θα γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν οι Νικοπολίδης και Τζόρζεβιτς για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Δεδομένη πρέπει να θεωρείτε η αποχώρηση του Μπουλούτ, ενώ οι Παππάς-Ταραλίδης θα προταθούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους και στην συνέχεια να δωθούν δανεικοί.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ