Με αρετή και τόλμη

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.11.06

Ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει στον αποψινό αγώνα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Βαλένθια στο "Μεστάγια". Οι "νυχτερίδες" αν και δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρωτιά στον όμιλο την στιγμή που η Ρόμα αντιμετωπίζει την Σαχτάρ στην Ουκρανία. Ο Κίκι Σάνσεθ Φλόρες υποχρεώθηκε να αφήσει εκτός αποστολής οκτώ παίκτες, ανάμεσα τους αρκετοί βασικοί, λόγο τραυματισμών. Συγκεκριμένα οι Βιθέντε, Εντού, Εμιλιάνο Μορέτι, Ασιέρ Ντελ Όρνο, Κάρλος Μαρτσένα, Νταβίντ Αλμπέλδα, Χάιμε Γκαβιλάν και Νταβίντ Ναβάρο είναι εκτός πλάνων. Πιθανότατα ο Νταβίντ Βίγια θα μείνει στον πάγκο για να Ισπανική ομάδα αναμένεται να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-4-2 και τους Κανιθάρες , Αγιάλα, Αλμπιόλ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Μιγκέλ-Κούρο Τόρες στα μπάκ, Βιάνα, Μπαράχα ή Παγιάρδο ως κεντρικά χαφ, Χοακίν , Σίλβα στα άκρα ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ανγκούλο και Μοριέντες.
Από την πλευρά του ο Τρόντ Σόλιντ είναι φανερά προβληματισμένος για το σύστημα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο καθώς υπάρχει η σκέψη για το 3-6-1 με μοναδικό προοθημένο τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ή το 4-2-3-1 με τον Καστίγιο σε ρόλο κρυφού επιθετικού και τον Κύπριο φορ στην γραμμή κρούσης. Αν προτιμηθεί το πρώτο σχήμα πιθανότερη αμυντική τριάδα θα αποτελείται από τους Σέζαρ, Ουαντού, Κωστούλας με τον Γιώργο Ανατολάκη να αποτελεί εναλλάκτική λύση στη θέση του Μαροκινού, Πάντος-Ζεβλάκοφ στα μπάκ, αμυντικό χαφ ο Στολτίδης που θα έχει μπροστά του τους Τζόρτεβιτς, Ριβάλντο και Καστίγιο με μοναδικό προοθημένο τον Κωσταντίνου ή τον Οκκά. Αν τελικά επιλεγεί το 4-2-3-1 κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σέζαρ, Κωστούλας, θέση διεκδικεί ο Γεωργάτος αντί του Τάσου Πάντου στα μπακ, Στολτίδης και Μάριτς θα παίξουν ως αμυντικά χαφ με τους Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Ριβάλντο να κινούνται μπροστά τους, ενώ στην επίθεση θα ισχύει το ίδιο με την προηγούμενη περίπτωση.
Με κατακόκκινη εμφάνιση θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός αφού εξασφάλισε ειδική άδεια από την Ουέφα για να αγωνιστεί κόντρα στην Βαλένθια. Την συνάντηση θα διευθύνει ο Γάλλος ρέφερι Λοράν Ντουαμέλ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τεζίε και Στεφάν Ντουαμέλ (αδερφός του διαιτητή). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί απευθείας από την ΝΕΤ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ