Χρυσός ο βαθμός της ισοπαλίας

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.11.06

Αρκετά ρεαλιστής στις δηλώσεις του φάνηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Τρόντ Σόλιντ. Ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε πως το ζητούμενο στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League, είναι ο βαθμός της ισοπαλίας και στο ενδεχόμενο νίκης της Ρόμα στο αυριανό ματς με την Σαχτάρ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους Ουκρανούς ζητώνας δυο αποτελέσματα. Σε περίπτωση νίκης των Ουκρανών στον αυριανό αγώνα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την ομάδα της Σαχτάρ για να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ουέφα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα ο Τρόντ Σόλιντ προσανατολίζεται να κατέβει στο "Μεστάγια" με σύστημα 5-4-1 με τους Σέζαρ, Ανατολάκη και Ουαντού να αποτελούν ΄την αμυντική τριάδα με τον Κωστούλα να διεκδικεί μια από τις τρεις θέσεις. Στα άκρα αναμένεται να αγωνιστούν οι Πάντος-Ζεβλάκοφ (αριστερά) με τον Γρηγόρη Γεωργάτο να διεκδική μια θέση στα αριστερά, στην περίπτωση που προτιμηθεί να μην αγωνιστεί ο Τάσος Πάντος Στον χώρο του κέντρου ο Ιεροκλής Στολτίδης φαίνεται να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ οι επικρατέστεροι για τις είναι οι Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Παππάς με τους Οκκά και Μπαμπακίντα να διεκδικούν μια θέση σε ρόλο ακραίου επιθετικού ή τον Μάριτς στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αγωνιστεί με μοναδικό προωθημένο τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά ειδικά στα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες και αυτό φρόντισε να τονίσει στους παίκτες του ο Τροντ Σόλιντ στην ομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας. Αναφερόμενος στο ματς με την Αρη και την ανατροπή του σκορ, ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να δούμε κάποιες λεπτομέρειες. Διότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, ακόμα και σε παιχνίδια με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας», ενώ στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες και για το παιχνίδι με τη Βαλένθια. «Θα δούμε πώς θα παίξουμε με τη Βαλένθια. Περιμένω να μάθω πώς θα παίξει ο αντίπαλός μας. Εχω δύο συστήματα στο μυαλό μου. Το ένα είναι το 4-5-1 και το άλλο με τρεις αμυντικούς. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει πώς θα παίξουμε. Αλλωστε, έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δούμε πώς θα αγωνιστούμε. Τα σίγουρο πάντως είναι ότι μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά».
Περιπετειώδης αποδείχθηκε η χθεσινή πτήση μιας ημερίδας φίλων του Ολυμπιακού αλλά και δημοσιογράφων, οι οποίοι επέβαιναν στο αεροσκάφος της Alitalia που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Ρώμη-Βαλένθια. Πιο συγκεκριμένα την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στο ιταλικό εναέριο χώρο έγινε αποσυμπίεση, έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και ο κυβερνήτης ζήτησε από τους επιβάτες να τις φορέσουν. Τα χειρότερα ευτυχώς αποφεύχθησαν και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψυχραιμία του κυβερνήτη, ο οποίος πήρε άμεσα την απόφαση να κατέβει αρκετές χιλιάδες πόδια, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ