Σε μεγάλο αδιέξοδο ο ΠΑΟΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.11.06

Η παραίτηση του Γούμενου ήταν δίχως αντίκρυσμα καθώς σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα ο Γούμενος αρνείται να παραδώσει τις μετοχές του, τις οποίες θέλει να τις πουλήσει ακριβά. Είναι πασιφανές πως ο Γιάννης Γούμενος σκέφτεται ατομικά, σκέφτεται πως θα πάρει και όχι πως θα βγάλει τον ΠΑΟΚ από τόσο μεγάλο τέλμα. Ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο μαζί με τις οριστικές παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. και τις μετοχές κατατεθειμένες σε συμβολαιογράφο κοινής αποδοχής, καθώς κανείς παράγοντας δεν είναι διατεθειμένος να εμπλακεί σε οποιαδήποτε κίνηση για τη σωτηρία του Δικεφάλου, αν η αποχώρηση του Γιάννη Γούμενου από τα κοινά δεν είναι οριστική.
Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που πιθανών αρκετοί να αγνοούν είναι πως αν ο Γούμενος παραδώσει τις μετοχές θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιωσύνη καθώς τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά και είναι βέβαιο πως θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες. Για να μπορέσει να παραδώσει τις μετοχές ο μεγαλομέτοχος, θα πρέπει να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής ο οποίος θα αναλάβει να καλύψει τα χρέη καθώς ενώ θα πρέπει να καλυφθεί και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
ο διακανονισμός για την αποπλήρωση του Ρόλφ Φρίγκερ έγινε για να μην υπάρχει πρόβλημα με τα δικαστήρια της Ουέφα όπου ο ΠΑΟΚ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Σε όλα αυτά έρχονται και οι ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που δικαίως ζητούν τα δεδουλευμένα και εγγυήσεις για το μέλλον, ενώ κανείς δεν μπορεί να τους ρίξει άδικο για την αποχή. Σε όλο αυτό το αγγελικά πλασμένο σκηνικό ο ΠΑΟΚ φέτος έχει μέχρι στιγμής μια εξαιρετική αγωνιστική πορεία και βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς στην κορυφή.
Αισιόδοξες προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν, οι επενδυτές που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βλέπε Καμπάνης, Ιβάν Σαββίδης δεν μπορούν να κριθούν ως αξιόπιστη, λύση από την "οικογένεια" του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει παρά μόνο η στήριξη από τον Υφηπουργό όμως ουσία δεν υπάρχει καμιά, είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι ΠΑΟΚτζήδες θέλουν να σκέφτονται προς το άρθρο 44 όμως περισσότερος πιθανός πλέον είναι ο υποβιβασμός παρά η ένταξη σε αυτό το τροποποιημένο και διαβόητο άρθρο. Και τότε οι συνέπεις θα είναι ανυπολόγιστες όπως και οι αντιδράσεις από τον κόσμο αυτού του ιστορικού σωματείου, που έχει αναγκαστεί να διαβάζει περισσότερο οικονομικό και ποινικό ρεπορτάζ παρά αθλητικό.
DREAMWALKER

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ