Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ extra

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.11.06

Δυο φορές κουκιά με λάδι...
Μεγάλο μπέρδεμα στον γαύρο μάγγες. Μεγάλο μπέρδεμα σας λέω και καλείτε να το λύσει ο άρχοντας των γρίφων. Θα σας τα κάνω λοιπόν πενηνταράκια για να το κάνετε μαμ.

Το μέλλον είναι αυτό που απασχολεί τον Σωκράτη και τους στενούς του συνεργάτες. Το μέλλον της ομάδας, λίγο αργά το σκέφθηκε θα μου πείτε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά όταν πρόκειται να πάρεις μια σωστή απόφαση:
Βασικά ο Σόλιντ, θα αρχίσει να ψάχνετε για άλλη ομάδα σε ένα μήνα από τώρα και για το καλοκαίρι. Αυτό που βασικά τον καίει είναι να μην απολυθεί και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρει, προσθέτει ένα ακόμη πόντο στο βιογραφικό του, έχωντας κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα σε τρεις χώρες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος σκέφτεται είναι αν θα υπάρχει ένας ικανός προπονητής για την διάδοχη κατάσταση, αυτός που θα χτίσει την νέα ομάδα του Ολυμπιακού και θα φέρει την ανανέωση. Σου λέει όμως: Αν αυτοί οι παίκτες μου πάρουν το πρωτάθλημα, ο νέος προπονητής που θα έρθει, τι θα πει; Αυτοί είναι πρωταθλητές, τρελός είμαι να αλλάξω, 7-8 παίκτες; Έτσι λοιπόν αναζητεί εγγυήσεις, πως αυτός που θα έρθει, θα ανανεώσει πραγματικά την ομάδακαι δεν θα βασιστεί σε μια ενδεχόμενη εντός συνόρων επιτυχία.Εκε ίόμως είναι που δίνει έναν πόντο στον Νορβηγό, λέγοντας : Ο Σόλιντ ξέρει την ομάδα, ενδεχομένος να ξέρει και τι ζητάει η ομάδα για να ανανεωθεί, Αν έρθει, ο Χ προπονητής μην έχωντας γνώση του υλικού, θα χαθεί μια χρονιά και ενδεχομένος και δεύτερη. Για να σας τα κάνω τώρα πενηνταράκια. Αν ο γαύρος προχωρήσει Ουέφα και πάρει το πρωτάθλημα, ο Σόλιντ μένει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όπου θα προχωρήσει για να πάρει παίκτες. Αν δεν...τότε καταλαβαίνετε. Το σίγουρο είναι πως θα ζητηθεί να γίνει έκθεση υλικού. Πιάσε το αυγό και κούρεφτο δηλαδή, μέχρι και ο πιο άσχετος οπαδός πλέον γνωρίζει ποιοι πρέπει να παραμείνουν και ποιοί όχι στην ομάδα.
Μεγάλο μπλέξιμο σας λέω, πρώτα απ' όλα δεν μπορεί να παίξει ξανα ο γνωστός ΦρεσκΈλληνας μπαλαντέρ. Δεύτερον προπονητές τύπου Μαντζουράκη κλπ, θα φύγουν αμέσως γιατί στο Ρέντι θα ετοιμάσουν νέους κορνέδες. Τρίτον, προπονητή μεγάλο σαν όνομα, δεν μπορεί να πάρει γιατί θέλουν μπάτζετ μεγάλο και εγγυήσεις. Τέταρτον) άγνωστο επίσης δεν μπορεί να πάρει γιατί θα γκρινιάζουν οι οπαδοί και οι οργανωμένοι και οι φυλάδες.
Συνεπώς θα μπει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο: Εφόσον ο Σώκρατες δεν μπορεί να βγάλει το φίδι από την τρούπα, αυτή τη στιγμή μένουν 2 πράγματα: 1ον) Μένει ο Νορβηγός, κάνει μεταγραφές και αν γίνει μπουρδέλο η ομάδα, ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ και όχι ο Σώκρατες.
2ον) Τηλεφωνείς στον Καρεμπού, που είναι και μανατζερ παικτών, του δίνεις ένα μισθουλάκο να κάνει τον τεχνικό διευθυντή, σου φέρνει τον φίλο του τον Κουμπουαρέ ή στην καλύτερη περίπτωση τον Ντενουϊ και το μπαλάκι πάει πάλι σε αυτούς. Οπότε δυο φορές κουκια με λάδι, και είναι ο μόνος εν Ελλάδι που τον άλοιφε με λάδι και το πρωϊ και το βράδυ. Όλα μέλι γάλα, έτσι γίνονται οι σίγουρες κινήσεις. Σακούλα την μπουρού και την μπουρού σακούλα;
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ