Δεν κάηκε στο 22ο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.11.06

Την πρώτη της νίκη στο Champions League πέτυχε εχθές η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Γαλλική Λίλ. Η ένωση εκμεταλεύθηκε την αριθμητική της υπεροχή έπειτα από την ανόητη ενέργεια του Στάθη Ταβλαρίδη που αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις στο 21ο έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που ένανε στον Χετενμαϊ, και έφτασε στην νίκη με γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λορέντζο Φερέρ παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 με τους Σορεντίνο, Μόρας, Τσιρίλο, Ζήκος, Έμερσον Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Χετεμάι , Τόζερ, Σέζαρ. Το ξεκίνημα της ένωσης ήταν νωθρό με την Γαλλική ομάδα να παίρνει το κέντρο και να δημιουργεί καταστάσεις αντεπιθέσεων με πλαγιοκοπίσματα του Κεϊτά ενώ και ο Οντεμβίγκι ήταν αρκετά επικίνδυνος, όλα αυτά βέβαια μέχρι το 21ο λεπτό όπου μετά την απόβολή του Έλληνα αμυντικού, αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι της. Το ημίχρονο έληξε δίχως πολλές φάσεις στην εστία της Λιλ ενώ και στα πρώτα 25 λεπτά της επανάληψης όλα έδειχναν πως το ματς, θα λήξει ισόπαλο. Στο 73ο λεπτό ο Μεσήνιος μέσος με μια προσωπική ενέργεια σούταρε από τα 20 μέτρα και νίκησε τον Σίλβα στέλνωντας στα ουράνια τους 45.000 οπαδούς της Ένωσης.
Όλα είναι πλέον ανοιχτά για την ένωση που υποδέχετε στις 21 του Νοέμβρη την πρωτοπόρο του ομίλου Μίλαν, που θέλει έναν βαθμό τυπικά για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι συνθέσεις
ΑΕΚ: Σορεντίνο, Μόρας, Τσιρίλο, Ζήκος, Έμερσον (47' Καπετάνος), Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Χετεμάι (86' Κυριακίδης), Τόζερ, Σέζαρ (56' Μαντούκα)

Λιλ: Σίλβα, Ταυλαρίδης, Καμπαγιέ, Μποντμέρ, Οντεμβιγκί (56' Γιουλά), Μακούν (77' Φοβέρζ), Ρομπάιγ (Ντεμπουσί), Ταφορό, Σαλμέ, Κεϊτά, Πλεστάν
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ