NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.8.06

Φινάλε δίχως εκπλήξεις;
Λίγες ώρες απομένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό δεν κουνιέται φύλλο. Ωστόσο οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδος θα πρέπει να διατηρούν μια μικρή ελπίδα έπειτα από την χθεσινή αιφνίδια συνάντηση κορυφής. Αρκετά ονόματα της τελευταίας στιγμής έχουν ακουστεί για το "μπαμ" που φημολογείτε πως επιφυλάσσει η διοίκηση του Ολυμπιακού.
Γκράβερσεν, Ντάβιντς, Τριστάν, Γκοβού, Σκαλόνι, Ζαλαγέτα, Βιέρι, Τρεζεγκέ, Ζε Ρομπέρτο και Χαριστέας είναι ορισμένα από τα ονόματα που ακούστηκαν την ύστατη ώρα, ωστώσω η επίσημη πληροφόρηση από την διοίκηση είναι πως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει για φέτος. Πρόβλημα με την μπλε κάρτα του Φέλιξ Μπόρχα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός που θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπως ο Ουαντού, Σέζαρ. Δεν εμπνέει ανυσηχία ο τραυματισμός του Ιεροκλή Στολτίδη στην προπόνηση της Τρίτης ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο ματς.
Κ.Κ


Απομένει η ανακοίνωση

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον Παναθηναϊκο. Ο ποδοσφαιριστής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκος, σε σημερινή του ανακοίνωσε εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να αποδεχθεί την πρόταση των "πράσινων". Τόσο η κακή κατάσταση στα αποδυτήρια όσο και οι οικονομικές εκρεμότητες που υπάρχουν σε άλλους συμπαίκτες του αλλά και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα επωφεληθεί από την μετακίνηση του τον έκαναν να πάρει την μεγάλη απόφαση.Γύρω στο 1,8 εκ. € θα πάρει ο ΠΑΟΚ συν τους Τόργκελε και Τσίγκα. Αν δεν πειστεί τελικά ο Χαραλαμπίδης, τότε πιθανότατα θα ανέβει το ποσό, που θα φτάσει τα 2 εκ. €.
Π.Θ

Κλείνει τον Ντελίμπασιτς
Εκτός απροόπτου ο Άντρια Ντελίμπασιτς θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε Ελληνικό έντυπο ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο πελάτης του έχει αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ και θεωρεί δύσκολο να χαλάσει η συγγεκριμένη μεταγραφή. Σε ένα μήνα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Άκης Ζήκος που θα συνεχίσει την θεραπεία του στην Γαλλία. Στον Θρασύμβουλο παραχωρήθηκαν ως δανεικοί οι Κουτρουμάνος-Κομβολίδης.
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ