Δυσκολεύει σημαντικά του Ζε Ρομπέρτο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.8.06

Μια εβδομάδα υπομονή ζήτησε ακόμα ο Ζε Ρομπέρτο για να πάρει την απόφαση σου, αλλά και να παρατείνει τις διακοπές του στο Σάο Πάουλο, γενονός που μαρτυρά πως περιμένει κάτι καλύτερο από τις έως τώρα προτάσεις. Τα τελευταία 24ώρα υπήρξε εκτίμηση πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όμως η σύζηγος του Λουτσιάνα ούτε να ακούσει ήθελε για την παγερή Ρωσική προτεύουσα. Η περίπτωση της Τόκιο Βέρντι συγγεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες ενώ όσον αφορά τον Ολυμπιακό την απόφαση του Ζε Ρομπέρτο φαίνεται να έχει επηρεάσει το γεγονός της μη κλήσης του Ριβάλντο στην Εθνική Βραζιλίας από τον Παρείρα. Η πρόταση των Πειραιωτών παραμένει η καλύτερη αυτή τη στιγμή για τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος είναι φανερό πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όσο όμως δεν έρχονται προτάσεις που να τον ικανοποιούν οικονομικά, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Σύμφωνα με τον Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadera Ser", άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται στην Βραζιλία για να πείσει τον Ζε Ρομπέρτο ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές η Ατλέτικο έχει στο στόχαστρο δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Γκρέμιο και την Παλμεϊρας.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει η περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νέρι Καστίγιο. Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και θα συναντήθει με τον Γιώργο Λούβαρη. Στο πριγκηπάτο του Μονακό θα συνεχίσει κατά 99% την καριέρα του ο Γιάγια Τουρέ και ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του περί τα 5εκάτ. ευρώ. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Αρούνα Μπαμπακίντα που πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά και θα επιστρέψει στην Μέταλουργκ.
Ευχάριστα είναι τα νέα από την περίπτωση του Ερόλ Μπουλούτ. Η επέμβαση για την απόκατάσταση της ζημίας στο αριστερό πόδι ήταν πετυχημένη και ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε 2-3 μήνες. Σε μαγνητική τομογραφία υποβάλλεται ο Μιχάλης Καψής με σκοπό να αποκαλυφθούν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο διεθνής αμυντικός. Την αποχώρηση του από την Εθνική Κροατίας προανέγγειλε ο Τόμισλαβ Μπούτινα σε πρόσφατες δηλώσεις του. Στην εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού κλήθηκε ο Μάρκο Νε και στον Ολυμπιακό εκφράζουν την ανυσηχία τους για την απουσία του ποδοσφαιριστή. Ο Νε βρίσκεται στην προεπιλογή για το φιλικό με την Σενεγάλη (16 Αυγούστου) και πολύ πιθανών να απουσιάσει από την πρεμιέρα του αγώνα με την Ξάνθη στις 20 του μηνός. Δεν προτίθεται να φύγει ο Έρβιν Λέμενς καθώς δεν θέλει να λύσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ενώ δήλωσε πως για τις οφειλές που έχει ως προς το πρόσωπο του η Πειραϊκη ΠΑΕ δεν προτίθεται να προσφύγει στη FIFA. Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Ντάνι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου του. Ουδεμία εξέλιξη υπήρχε στο θέμα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη έπειτα από την επίσημη διάψευση των πρωταθλητών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ