Μάλλον λέει "ναι"......

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.8.06

Σε μια δύσκολη περίπτωση όπως είναι αυτή του Ζε Ρομπέρτο, τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα για να μην πούμε από ώρα σε ώρα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τους πρωταθλητές Ελλάδος ενώ οργιάζουν οι φήμες πως στον σημερινό φιλικό αγώνα με την Ρεάλ Σοδιεδάδ στο Γήπεδο Καραϊσκάκη θα γίνει η σχετική ανακοίνωση.
Την φήμη για την απόφαση του Ζε Ρομπέρτο να καταλήξει στους Πειραιώτες ενισχύουν οι δηλώσεις του τεχνικού σύμβουλου της Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεσα πλην σαφώς δηλώσε ότι η Ατλέτικο δεν ενδιαφέρεται για τον Ζε Ρομπέρτο. «Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ζε Ρομπέρτο και δεν νομίζω να υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά μας», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» ο Χιλ Μαρίν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Βραζιλιάνου, σήμερα η αύριο θα ανακοινωθεί η νέα ομάδα του Ζε Ρομπέρτο στην επίσημη ιστοσελίδα του 32χρονου παίκτη και όχι την επόμενη εβδομάδα όπως είχε αρχικά ειπωθεί. Οι επιφυλάξεις βέβαια συνεχίζουν να υπάρχουν καθώς το ίδιο κλίμα αισιοδοξίας πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα καταλλήξει στον Ολυμπιακό όπως αναφέρεται σήμερα στο σύνολο του Ελληνικού τύπου υπήρξε τις προηγούμενες μέρες στον Τουρκικό ενώ και τα νέα από την Ιαπωνία ήταν στο ίδιο μήκος κύμματος.
Πιο ρεαλιστικός στόχος φαντάζει αυτός του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον "Δικέφαλο του Βορρά" προσφέροντας ένα αξιοσέβαστο ποσό (πληροφορίες αναφέρουν για 2εκάτ. ευρώ) και δύο παίκτες. Στο προσεχές διήμερο αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Νέρι Καστίγιο. Ο νεαρός άσσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 500.000 ευρώ + πριμ.
Μπροστά στο κοινό του θα παραταχθεί σήμερα (21:45 ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός με όλα του τα αστέρια παρατεταγμένα. Θα απουσιάσει ο Μάρκο Νε που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Παππάς, Μπαμπαγκίντα, Πάντος, Κωστούλας, Ντάνι, Λέμενς, Γιάννου, Παναγόπουλος, Φακίνος και οι τραυματίες Μπουλούτ, Καψής.
Κ.Κ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ