NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.8.06

Κορυφώνεται η αγωνία στο λιμάνι

Την απόφαση του Ζε Ρομπέρτο περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό, εκτός συναγωνισμού βγήκε η Λεβερκούζεν όπου σύμφωνα με δηλώσεις του Ρούντι Φέλερ ο παίκτης είναι πολύ ακριβώς για την ομάδα του. Αγώνα δρόμου κάνουν στον Ολυμπιακό για να δηλώσουν τον Χούλιο Σέζαρ, κίνδυνος να μην αγωνιστεί στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και Champions League. Σήμερα το ραντεβού με Καστίγιο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Κ.Κ.

Ψάχνει για άλλον
Στην Ισπανία προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκαλέτι και ο Παναθηναϊκος εξετάζει πλέον άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Όλα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σήμερα θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναίκου, εκπλήξεις και χάπενινγκ ετοιμάζονται για το φιλικό της Πέμπτης με Άντερλεχτ.
Π.Θ.

Ώρα μηδέν για την ΑΕΚ
Άπαντες έτοιμοι δηλώνουν στην ΑΕΚ για την μεγάλη αναμέτρηση με την Χαρτς (21:45 Supersport 1). Με συγρατημένη αισιοδοξία αλλά και με το όραμα για να περάσουν στους ομίλους ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΚ ενόψη της συνέντευξης τύπου. Ξαφνικό πρόβλημα με Μάντουκα στην Ενωση, ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με την Χαρτς αφού άργησε να έρθει η "μπλε" κάρτα του ποδοσφαιριστή.
K.A

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ