NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.8.06

Κρίσιμη μέρα για Ζε
Διχάζονται οι φήμες για τον Ζε Ρομπέρτο. Επίσημα οι διοίκηση των πρωταθλητών εδώ και καιρό διαψεύδει πως έχει κάνει επαφές με τον ποδοσφαιριστή, ανεπίσημες πηγές αναφέρουν πως ένας εκ των μάνατζερ του έχει μεταβεί στο Λεβερκούζεν για να συζητήσει την προσφορά της Γερμανικής ομάδας, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως η σύζηγος του ποδοσφαιριστή κάνει μίνι κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά ενώ στην συνέχεια θα δει τα σπίτια που έχει προτίνει η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ζε Ρομπέρτο αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση. Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Τρόντ Σόλιν από το χθεσινό φιλικό με το Αιγάλεω. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τις ρεζέρβες και νίκησε με 2-0 με σκόρερ τον Καστίγιο και Μπόρχα. Από τον Ολυμπιακό ξεχωρισαν οι Καστίγιο, Σέζαρ, Παππάς ενώ σημάδια βελτίωσης έδειξε και ο Φέλιξ Μπόρχα, ο οποίος φαίνεται ακόμα ανέτοιμος. Ικανοποιημένος σε ατομικό επίπεδο έμεινε ο Τρόντ Σόλιντ που δήλωσε πως δεν μπορεί να κρίνει τους ποδοσφαιριστές ως σύνολο, αφού οι συγγεκριμένοι που αγωνίστηκαν δεν είχαν ξαναπαίξει ολόκληρο αγώνα μαζί και τους έλλειπαν οι αυτοματισμοί". Στην Φίφα προσφεύγει ο Ολυμπιακός για την μπλε κάρτα του Χούλιο Σέζαρ. Οι Μεξικάνοι επικαλούνται την μονομερή ανανέωση του συμβολαίου και αξιώνουν 1εκάτ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή όμως βάση του καταστατικού της παγκόσμιας ομοσπονδίας μονομερή συμβόλαια δεν αναγνωρίζονται, συνεπώς ο ποδοσφαιριστής εφόσον συμφώνησε με τον Ελληνικό σύλλογο, αποκτήθηκε ως ελεύθερος.
Κ.Κ.

Προσπαθούν να τον μεταπείσουν
Συνεχίζονται οι προσπάθειες από πλευράς Παναθηναϊκου, αλλά και Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει ο Αργεντίνος μέσος Λουτσιάνο Γκαλέτι την καριέρα του στην Ελληνική ομάδα. Όπως έγραφε η Ισπανική Μάρκα, ο Παναθηναϊκος τα έχει βρει στο οικονομικό με την Ατλέτικο, ωστόσο τα βρίσκει σκούρα στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή που δεν θεωρεί ότι καλύτερο να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η Ισπανική ομάδα πιέζει τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος είναι και ο μάνατζερ του, να παραχωρηθεί. Σε περίπτωση που "στραβώσει" του Γκαλέτι οι "πράσινοι" πιθανότατα θα κινηθούν για άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Για 2 χρόνια υπέργραψε ο Βίκτορ που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Παπαδόπουλος, Γκούμας και Μόρις θα είναι οι τρεις αρχηγοί για την νέα περίοδο.
Π.Θ.

Έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς

Αποφασισμένοι να προκριθούν στους ομίλους του Champions League εμφανίζονται οι παίκτες της ΑΕΚ, ενώ ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ δηλώνει πως θα δώσουν μια μάχη για το πρεστίζ της ομάδας και τους φιλάθλους. Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση του Άριελ Ιμπαγάσα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε νεότερη επαφή με τον παίκτη προκειμένου να μειώσει τις απαιτήσεις του. Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Παντελής Καπετάνος και δεν αποκλείεται οι "Κόκκινοι" να στείλουν κάποιο σκάουτερ στον αγώνα με τη Χάρτς, ενώ φήμες λένε πως ο ίδιος ο Ράφα Μπενίτεζ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λορέντζο Φερέρ για να πάρει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ