Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.8.06

Ήταν θυμάμε Μαίος όταν ένας συνεργάτης του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, εν ονόματι CANDYMAN είχε γράψει τούτο εδω το αρθράκι. Ήταν τότε που ο Χανς Μπάκε είχε δεν είχε μια εβδομάδα στην Παιανία και άρχισε να κατηγορεί τον Μαλεζάνι και τον Σπραϊ πως η ομάδα δεν είχε καλή φυσική κατάσταση, τα συμπεράσματα για το τωρινό έργο των συνεργατών του δικά σας....

Έχει που έχει δυστοκία η ΑΕΚ στο να πετύχει γκολ όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται με 11 παίκτες, βγαίνει και ο Φερέρ και κατηγορεί την νοοτροπία των παικτών. Ρίχνει τις ευθύνες στον Σάντος που είχε τους παίκτες χαλαρούς ενώ τους απείλησε πως όποιοι δεν θέλουν να κερδίζουν όλα τα ματς ή μένουν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία μπορούν να φύγουν. Εσείς ξέρετε κανένα παίκτη της ΑΕΚ που είναι ευχαριστημένος; Γνωρίζετε κάποιον ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται για την νίκη; Άλλο να μην θες να νικήσεις κύριε Φερέρ και άλλον να ΜΗΝ μπορείς να νικήσεις και αυτό είναι αποκλειστικά ΔΙΚΗ σου ευθύνη. Τα περί καμμένης Γης δεν τα λέει κανένας σοβαρός προπονητής.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ντουμιτρέσκου αλλά και οι Παοκτζήδες, σου λέει η ομάδα βγήκε αλώβιτη από τα Ντέρμπι, δεύτερη στην βαθμολογία είναι και αυτό που τους καίει τώρα είναι να διαλέξει ο Ζαγοράκης μεταξύ Εθνικής και ΠΑΟΚ. Εγώ αναρωτιέμαι, μήπως διαλέξει να είναι μπαμπάς;

Ακόμα δεν έχει ξεσπάσει ο Σάββας...Για τον Κωφίδη λέω.

5000 φανέλες έχει πουλήσει ο Χαβίτο στον ΑΡΗ, μπορεί οι Θεσσαλονικείς να μην έχουν δει ακόμα νίκη, όμως ικανοποιούνται από τις τρίπλες και τα μαγικά του νεαρού. Καλή βέβαια η αγάπη, αλλά την τρίτη μέρα η κοιλία αρχίζει να γουργουρίζει.

Ο Σόλιντ ήταν ειλικρινής πάντως στις δηλώσεις του που είπε ότι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στα 60 μέτρα του γηπέδου αλλά η άμυνα των ερυθρολεύκων και η κλάση ορισμένων παικτών έφεραν το 0-3. Συμπέρασμα: Για να αρχίσουν να μαρκάρουν λίγο οι του κέντρου, γιατί προβλέπονται ανακατατάξεις.

Λαγούμι να κρυφτεί έχει ανοίξει γνωστός ρεπόρτερ που μετά το 1-2 επί της Χάρτς, άρχισε να εκθειάζει τις ικανότητες της νέας ΑΕΚ με ύφος χιλίων Καρδιναλίων. Καλό θα κάνει ο εν λόγο κύριος να αρχίσει την κριτική για να κάνει καλό στην ομάδα του και όχι να γίνει παπαγαλάκι του Ισπανού μέσα από τα μικρόφωνα.

Μας τα έχουν ζαλίσει τις τελευταίες μέρες με την Ελληνοποιήση του Καστίγιο και την κλήση του στην Εθνική. Τόσο "παραλίες" είναι όλοι αυτοί που κόπτονται να Ελληνοποιήσουν τον νεαρό Ουρουγουάνο έπειτα από το πρόσφατο Χατ τρικ; Ας αφήσουν να περάσει λίγος καιρός για να δουν μια ολοκληρωμένη συμπεριφορά του Νέρι και ας αποφασίσουν, χρόνος υπάρχει.

Προσέχτε παλικάρια τα νυχτοπερπατήματα γιατί θα πέσουν καμπανούλες...

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα κονόμησε η ομάδα του Ντούσαν, 8 μύρια θα βάλει ο Ερυθρός αστέρας στα ταμεία του έπειτα από την πώληση του Ζίγκιτς

Πολύ πωπόφαρδη αυτή η ΑΕΚ στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λίγκ, έχει κληρωθεί με ομάδες που δεν καταστρέφουν τον αντίπαλο, έτσι θα γλιτώσει τα συνήθη σκορ που φέρνουν οι Ελληνικές ομάδες. Ο Φερέρ πάντως στην πρώτη ευκαιρία θα κάνει πέρα τον Δέλλα, δεν του αρέσει ο τρόπος που αμύνεται η ΑΕΚ και την αποκλειστική ευθύνη κατά την άποψη του την φέρει ο Τρικαλινός μπακ.

Κάποιοι αρχίσουν να τρίβουν τα...χέρια τους με την κλήρωση του βάζελου στο Ουέφα. Για την πρόκριση δεν γίνεται λόγος, αλλά για τα Ουκρανικά μανούλια που θα τους περιμένουν εκεί.

Το τελευαίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην πιάτσα από τους Παοκτζήδες μετά το Χατ Τρικ του Μίετσελ είναι να τους δώσει 1.5 ευρώ ο βάζελος συν τους Ίβανσιτς και Σαλπιγγίδη. Η πλάκα είναι να αρχίσουν σε λίγο να λένε τα ίδια και για τον Χαραλαμπίδη.

Καλά θα κάνουν οι γαύροι να μην υποτιμήσουν την Σαχτάρ. Τα χέρια του έτριβε ο Λουτσέσκου καθώς πιστεύει πως η Σαχτάρ θα αποκομίσει 9 βαθμούς από τους 3 αγώνες εντός.

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ