NEWS EXPRESS

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 7.8.06

Πονοκεφαλιάζουν οι ασπιρίνες
Η Λεβερκούζεν πλέον είναι ο μεγάλος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του Ζε Ρομπέρτο. Ο Γερμανικός σύλλογος αποδεσμεύει τον Άτιρσον και μπαίνει δυναμικά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Μέσα στην εβδομάδα η τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή που θα ανακοινωθεί πρώτα στην ιστοσελίδα του μάνατζερ του. Οργιάζουν οι φήμες πως κλείνει από μέρα σε μέρα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ μέσα στα ανταλλάγματα πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει παίκτης -έκπληξη. Τελειώνει και η μετακίνηση του Γιάγια Τουρέ στην Μονακό η οποία καθώς φαίνεται θα δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Τέσσερα ανοικτά θέματα υπάρχουν στον Ολυμπιακό, η ανανέωση του Νέρι Καστίγιο και η αποδέσμευση των Μπαμπακίντα, Ντάνι, Λέμενς. Σήμερα αρχίζει το μίνι τουρνουά των ερυθρολεύκων με την συμμετοχή των Αιγάλεω και Μαγιόρκα. Σήμερα (21:45 ΝΕΤ), οι ερυθρόλευκοι θα δοκιμαστούν με το Αιγάλεω και ο Τρόντ Σόλιντ αναμένεται να δώσει χρόνο στους Μπούτινα, Μπόρχα, Παππά και Μάρκο Νε, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Χούλιο Σέζαρ.
Κ.Κ.


Νέο μπάμ με Γκαλέτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκος βρίσκεται μια ανάσα από τον Αργεντίνο μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης Λουτσιάνο Γκαλέτι! Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ισπανική ομάδα η οποία δέχετε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή έναντι 2,5εκάτ. ευρώ. Σοβαρό εμπόδιο στην υπόθεση είναι η αντίρρηση του ποδοσφαιριστή να έρθει στη χώρα μας. Από εχθές το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα ο Βίκτορ όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενώ την πρώτη του προπόνηση με τους "πράσινους"¨έκανε εχθές ο Μπόβιο. Σήμερα κυκλοφορούν τα εισητήρια του αγώνα με την Άντερλεχτ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
Π.Θ.

Με το μυαλό στο Εδιμβούργο

Στους ρυθμούς του Champions League μπαίνει η ΑΕΚ που αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Σκωτία όπου θα αντιμετωπίσει την Χαρτς. Η Σκωτσέζικη ομάδα θα υποδεχθεί με υψηλό ηθικό την Ελληνική ομάδα αφού επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι με την Σέλτικ. Ναυαγεί η περίπτωση του Ντελίμπασιτς καθώς η γυναίκα του ποδοσφαιριστή δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα. Η άλλη περίπτωση που αφορά την Ένωση είναι αυτή του Άριελ Ιμπαγάσα, όμως τόσο οι υψηλές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, όσο και η πλευρά της ΑΕΚ δεν επιθυμεί να μπει σε παζάρια, κάνουν την μεταγραφή εξαιρετικά δύσκολη.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ