Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 21.6.06

Ξεκινάμε με τον Δικέφαλλο του Βορρά, αυτός ο Καμπάνης σαν αλογομούρης μου φαίνεται και αρχίζει να την κάνει γυριστεί ζητώντας πάνω κάτω όσα και ο μεσίας Σαββίδης. Την ευθύνη για την επιλογή του μίστερ Καμπάνη πρέπει να αναλάβει ο Γούμενος που κοιτάζει πρώτα την προσωπική κονόμα και μετά το "καλό" του ΠΑΟΚ.

Μανία με τους πρώην ερυθρόλευκους έχει ο Αλενατώρε που έπειτα από τον Λάμπρο Χούτο, θέλει να φέρει στον ΑΡΗ τον Δημητράκη Ελευθερόπουλο, δεν μπορεί όλο και κάποιος θα του κάτσει.

Κόμπος στο λαιμό έχει πιάσει τους οργανωμένους του Ολυμπιακού έπειτα από την συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο στο συνέδριο της Θύρας 7. Κατάλαβαν πως ο Σώκρατες δεν χαμπαριάζει από παρακάλια και τσαντίζετε όταν του λένε τι να κάνει, ο κίνδυνος να μην αγοραστεί κεντρικός αμυντικός είναι παραπάνω από υπαρκτός έτσι και στραβώσει ο πρόεδρος και καλό θα είναι τα διάφορα παπαγαλάκια να βάλουν την γλώσσα μέσα και να μην κάνουν υποδείξεις γιατί αυτή που θα την πληρώσει είναι η ομάδα πάλι.

Παραδοσιακή τακτική της οικογένειας είναι να κάνει κουβέντες μει παίκτες που δεν μπορεί να αποκτήσει. Βλέπε Χάτζι, Βερόν και τελευταία ο Σαβιόλα, μεγάς δάσκαλος ο Καπετάνιος.

Ζώνουν τα φίδια τον Ντέμη με τα παιχνίδια που του παίζει η Γκλάντμπαχ και η Μπενφίκα. Οι ομάδες του εξωτερικού είναι πεπειραμένες σε τέτοιου είδους παζάρια και μπορούν να κατεβάσουν τις τιμές. Πάντως σε περίπτωση που έρθει πρόταση στα 2,5 ο Κωστάκης έφυγε σφαίρα

Δύσκολες περιπτώσεις εξετάζει ο Σόλιντ, το λάθος που κάνει ο Νορβηγός με τις επιλογές είναι πως εξετάζει το συμβόλαιο του παίκτη και όχι τις απαιτήσεις της ομάδας που αγωνίζεται. Εκεί ρίχνει το μπαλάκι στην διοίκηση που δεν είναι πολύ ζεστή να τα σκάσει χοντρά. Πάντως υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες αλλά είναι μεγάλοι σε ηλικία.

Καλός παίκτης ο Γέλεν αλλά δεν είναι κάτι το σούπερ. Στην Πολωνία πάντως ακόμη θεωρούν σούπερσταρ της ομάδας τον Ολισαντέμπε.

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ