Χαρμόσυνες καμπάνες για τον ΠΑΟΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19.6.06

Τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο φαίνεται να δώθηκε στον ΠΑΟΚ με τον εφοπλιστή Γιάννη Καμπάνη. Ο Έλληνας εφοπλιστής φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιάννη Γούμενο για την μεταβίβαση των μετοχών και η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως ακόμη και εντός της ημέρας. Ο Έλληνας εφοπλιστής(έχει γεννηθεί στην Άνδρο και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως στην Αργεντινή) φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιάννη Γούμενο για την μεταβίβαση των μετοχών και η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως ακόμη και εντός της ημέρας. Ένα ακόμη σημείο στο οποίο θα πρέπει να δωθεί έμφαση είναι πως ο Γιάννης Καμπάνης είναι προσωπικός φίλος του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος μεσολάβησε έτσι ώστε να γίνουν οι επαφές
Εφόσον οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία πρώτο μέλημα του Γιάννη Καμπάνη είναι να τακτοποιήσει τις εκρεμότητες με την προσφυγή του Σαλπιγγίδη και την εγγυήτικη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Προθεσμία 48 ωρών στον Θανάση Κατσαρή να απαντήσει στην επίσημη πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ειδάλλως θα αποσύρει την προσφορά.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ