Κοντά σε Πόλγκα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 5.6.06

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος βρίσκετε ο Άντερσον Πόλγκα. Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του η προσφορά των Πειραιωτών είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της Σπόρτιγνκ και τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) πιθανών να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Ελληνική ομάδα. Αλλαγή στάσης για το συγγεκριμένο θέμα είχαν και οι αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλλίας που μέχρι την περασμένη Παρασκευή θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη την παραμονή του παίκτη στην ομάδα της Λισσαβόνας. Η παραμονή του Αντερσον στη Σπόρτινγκ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η «Κορέιο Ντα Μανιά» σημείωνε στη χθεσινή έκδοσή της: «Σε ρίσκο η ανανέωση του Πόλγκα με την Σπόρτινγκ. Η πρόταση του Ολυμπιακού δελεάζει τον Βραζιλιάνο». H «Ο Ζόγο» εξέφραζε κι αυτή τις αμφιβολίες της για την παραμονή του διεθνούς στόπερ. «Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αντερσον. Τη Δευτέρα αναμένεται στη Λισσαβώνα με τον μάνατζέρ του, αλλά αν η Σπόρτινγκ δεν ανεβάσει την προσφορά της, τότε κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη, αφού οι Ελληνες του Ολυμπιακού έχουν κάνει μεγάλη πρόταση». Κολακευτικά ήταν τα λόγια του Μπρούνο Άλβες για τον Άντερσον που τον κατάτάσει ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς του Πορτογαλλικού πρωταθλήματος δηλώνοντας " Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και με την παρουσία του "γεμίζει" την άμυνα. Αποδοτικός και στο ''ένας εναντίον ενός'' και φυσικά στο "ψηλό" παιχνίδι".

Δώρα κάνουμε τα Χριστούγεννα, στις γυναίκες και στις γκόμενες......
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του του έκανε στο 5ο ετήσιο συνέδριο της Θύρας 7. Συγγεκριμένα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, ενώ για την σωρεία ονομάτων που παρελαύνουν καθημερινά στον αθλητικό τύπο διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μεταγραφής.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ρωτήθηκε στη συνέχεια αν ετοιμάζει κάποια μεταγραφή-δώρο για τους οπαδούς της ομάδας του: «Αν υπήρχε κάτι σίγουρο, κάτι θα έλεγα. Όμως τι "δώρο"; Τι θα πει "δώρο"; Δώρα δεν γίνονται, μεταγραφές κάνουμε. Δώρα κάνουμε τα Χριστούγεννα στις γυναίκες μας, στα παιδιά μας ή κάποιος άλλος στη φιλενάδα του. Εγώ τι δώρα να κάνω; Εγώ κοιτάω να κάνω τις καλύτερες μεταγραφές. Μεταγραφές ουσίας και όχι για να εντυπωσιάσω. Γράφονται διάφορα ονόματα. Εσείς, οι δημοσιογράφοι, καλά κάνετε και γράφετε, καλοκαίρι είναι, δεν υπάρχουν θέματα, προσπαθείτε να γεμίσετε τις σελίδες. Ευτυχώς έρχεται το Μουντιάλ και θα μας αφήσετε λιγάκι στην ησυχία μας. Αλλά όταν δεν υπάρχουν γεγονότα, πώς αρχίζετε και γράφετε; Και ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Καμιά φορά τρελαίνομαι κι εγώ με αυτά που διαβάζω, παίρνω τηλέφωνο στην ΠΑΕ και ρωτάω τι έγινε και αν πήραμε κανέναν παίκτη. Η απάντηση που μου δίνουν είναι πως δεν ισχύουν όλα αυτά και πως κι εκείνοι στις εφημερίδες τα διάβασαν».

Τέλος, σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, είπε: «Τα είπαμε αυτά. Παντού υπάρχουν παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν. Οταν αποκτηθούν, θα τους μάθετε. Μεταγραφές δεν γίνονται με κάμερες ανοιχτές και με μικρόφωνα. Οι μεταγραφές έχουν κάποια ειδική μεταχείριση, ένα ειδικό σύστημα, ένα "know how", που όσο μεγαλώνεις το μαθαίνεις καλύτερα. Δηλαδή αν πω εγώ τώρα εδώ ότι θέλουμε να πάρουμε τον τάδε παίκτη, θα μαζευτούν δέκα μάνατζερ και πενήντα δημοσιογράφοι. Θα πουν ότι δεν είναι καλός αυτός ο ποδοσφαιριστής, γιατί δέρνει τη γυναίκα του, γιατί πίνει, γιατί βγαίνει τα βράδια και πως εγώ μπορώ να φέρω έναν καλύτερο. Όταν γίνει κάτι, λοιπόν, τότε θα το μάθετε».

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ