Νεο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.6.06

Η απόκτηση της νοοτροπίας νικητή είναι το πρώτο μέλημα του Λορέντζο Σέρα Φερέρ όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης του από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει ξεκάθαρα ούτε για τους ακριβείς στόχους που θέτει για την νέα του ομάδα, αλλά ούτε και για τα μεταγραφικά, ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «O Jogo» βάσει των οποίων εξέφραζε την επιθυμία να μετακομίσει στη Μπενφίκα. Ο Μεσσήνιος φορ μιλώντας στη «Record» έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του και ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και να αγωνιστεί στο Champions League: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Μπενφίκα. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θέλω να παίξω στο Champions League με την ΑΕΚ», τόνισε ο 30χρονος επιθετικός που έχει συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι με την «Ένωση».
Όσον αφορά την περίπτωση του Όσκαρ Λόπεζ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ατζέντης του ακραίου μπακ Ραμόν Αράσα, εφόσον η ΑΕΚ ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη (1εκάτ. ευρώ) και τις Μπαρτσελώνα (1 εκάτ. ευρώ) ο Όσκαρ Λόπεζ θα καταλλήξει στην ΑΕΚ.
Τέσσερις φιλικούς αγώνες θα δώσει η ΑΕΚ κατά την παραμονή της στο Φλακάου της Αυστρίας όπου από τις 9 έως τις 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνει η αποστολή της ΑΕΚ από τις 9 έως τις 23 Ιουλίου είναι το «Λάκνερχοφ». Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής:

11 Ιουλίου: ΑΕΚ – Γκρόντιγκ (ομάδα Γ’ κατηγορίας Αυστρίας)
15 Ιουλίου: ΑΕΚ – Μπουργκχάουζεν (ομάδα Β’ κατηγορίας Γερμανίας)
18 Ιουλίου: ΑΕΚ – Μαριλα Πρίμπραμ (ομάδα Α’ κατηγορίας Τσεχίας)
22 Ιουλίου: ΑΕΚ – Νάπολι (ομάδα Β’ κατηγορίας Ιταλίας)


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ