Σκληρή απάντηση σε Σέλουκ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.6.06

Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να γνωρίζετε την παροιμία, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού τον ρόλο του λωποδύτη έχει ο Ρώσσος "ατζέντης" των Τουρέ, Μπαμπακίντα και Νε που την περασμένη κυριακή με προσβλητικές του δηλώσεις απαξίωνε την ομάδα αλλά και την διοίκηση του Ολυμπιακού. Σε σημερινή της ανακοίνωση η Πειραϊκη ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δημοσιεύωντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, την παρακάτω ανακοίνωση:

"Μέσω δημοσιευμάτων των εφημερίδων, παρακολουθήσαμε, την κατ’ εξακολούθηση ανοίκεια και απαράδεκτη κριτική του κυρίου Dimitri Seluk, εις βάρος των μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, ενώ πρόσφατα ο εν λόγω κύριος, ξεπερνώντας κάθε όριο, επιχείρησε να πλήξει την αξιοπιστία της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αμφισβητώντας την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αυτή η συμεριφορά, μας ανάγκασε να ζητήσουμε από το αρμόδιο τμήμα της FIFA, να μας γνωρίσει αν ο κύριος Seluk, έχει την επίσημη ιδιότητα του μάνατζερ παικτών, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διαμεσολάβησή του σε θέματα μεταγραφών, συμβάσεων και συμβολαίων, μεταξύ επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που εμφανίζεται ότι εκπροσωπεί.

Η απάντηση που πήραμε από τη FIFA, ήταν αρνητική και μετά από αυτή, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ, αποφάσισε να διακόψει κάθε είδους επικοινωνία με τον κ. Dimitri Seluk.

Για την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποκατάσταση της αλήθειας, παραθέτουμε την έγγραφη απάντηση της FIFA στη σχετική με το θέμα, τηλεφωνική μας ερώτηση και την επιστολή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον κ. Dimitri Seluk.

Αναφορικά με τις εμφανιζόμενες ως δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Γιάγια Τουρέ, η Διοίκηση κατηγορηματικά δηλώνει ότι είναι απόλυτα συνεπής απέναντι στον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του, και ότι εφόσον οι δηλώσεις αυτές επιβεβαιωθούν, θα τις αντιμετωπίσει βάσει των όσων προβλέπει, ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της ομάδας."

Κατόπιν τούτου αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των συμβολαίων των τριών παικτών που εκπροσωπεί ο Ντμίτρι Σέλουκ ενώ στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί μεταγραφή δεν θα ισχύει το ιδιοτικό συμφωνητικό που έχει υπογραφεί μεταξύ Ολυμπιακού και Σέλουκ καθώς ο Ρώσσος "μάνατζερ" δεν είναι αναγνωρισμένος από την FIFA.

Μεταγραφικά και άλλα

Εξελίξεις έχουμε και στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και στην υπόθεση του Ζε Ρομπέρτο. Τα τελευταία ονόματα που φαίνεται να έχει τσεκάρει ο Τρόντ Σόλιντ είναι του Φάμπιο Λουτσιάνο (1,92 -31 ετών) που αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε και του διεθνούς κεντρικού αμυντικού της Ουκρανίας Βλάντισλαβ Βάτσιουκ (1,91- 31 ετών). Όσον αφορά την περίπτωση του Ζε Ρομπέρτο, υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στο θέμα δίχως ωστώσω να έχει ξεκαθαριστεί το που θα συνεχίσει το μέλλον του. Σε νέες δηλώσεις του παίκτη στο περιοδικό Kicker παραδέχθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως οι μνηστήρες του 31χρόνου άσσου πληθαίνουν. Τις τελευταίες μέρες προστέθηκε περαν των Μίλαν, Μπορτώ, Γαλατάσαράϊ και η ομάδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όμως σύμφωνα με της δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη,οι συζητήσεις με την Ζενίτ έχουν παγώσει γιατί ο πελάτης του μελετά μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και θα αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες στον παίκτη βρίσκονται το ίδιο κοντά τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μπορντώ. Η Γαλλική ομάδα διαθέτει Βραζιλιάνο προπονητή που διατηρεί άριστες σχέσης με τον πρώην άσσο της Μπάγιερν και έχει ως ατού το καλύτερο Γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μίλαν που αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ζε Ρομπέρτο, δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα στον παίκτη καθώς εκρεμεί η απόφαση για το σκάνδαλο που έχει προκύψει στο Ιταλικό πρωτάθλημα ενώ η Γαλατάσαράί εκτιμά πως πρώτα θα μπουν στο ταμείο της 1,5 εκάτ. ευρώ από την πώληση του Μάρεκ Χαίνς και με την προσθήκη του υπόλοιπου μπάτζετ θα κάνει πρόταση στον Ζε Ρομπέρτο. Την άφιξη του πατέρα και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο στο τέλος της εβδομάδας (πιθανότατα την Κυριακή) περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να καλέσει αμφοτέρους στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν και να συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους, που λήγει τον Δεκέμβριο. Λογικά ο παίκτης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, αφού έχει αποδείξει περίτρανα την λατρεία του για την ομάδα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μέλλον του Μπαμπακίντα είναι πλέον αβέβαιο και ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί έναν παίκτη όπως ο Νέρι Καστίγιο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ