Τα ίδια παντελάκι μου.....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.06

Υπερβολικές θεωρούνται οι απαιτήσεις της Θέλτα για τον Πάμπλο Κοντρέρας. Σε χθεσινή επικοινωνία των ανθρώπων της Ισπανικής ομάδας με τον Γιώργο Λούβαρη αξίωσαν το ποσό των 5εκάτ. ευρώ με αποτέλεσμα η συζήτηση να λήξει πριν της ώρας της. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας τόνισε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται παρά μόνο με ένα ποσό που αγγίζει τα 5εκάτ. ευρώ.
Δύσκολα πλέον θα προχωρήσει το θέμα αν και οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν και σήμερα μήπως αλλάξει κάτι, αλλά ήδη ο Τρόντ Σόλιντ αναμένεται να υποδείξει νέους παίκτες για την θέση του κενρικού στόπερ. Στο χθεσινό ματς της Σουηδίας με την Παραγουάη παρακολούθησε τον Μέλμπεργκ που διακρίθηκε ενώ ο Κάσερες της Λατινοαμερικάνικης ομάδας δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.
Στην φημολογία των ονομάτων που κυκλοφορούν στην αγορά προστέθηκαν αυτό του Ολλανδού Όϊγερ (30 ετών) και του Τσέχου Zτένεκ Γκρικέρα (26 ετών) ο οποίος έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τον Άγιαξ αλλά αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Αίαντα. Και οι δύο περιπτώσεις πάντως δύσκολα θα προχωρήσουν γιατί είναι αμφίβολο πως οι μουντιαλικοί άσσοι αυτοί θα θελήσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα. Αφήνουμε όμως ένα μικρό παραθυράκι για όνομα έκπληξη που θα ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Όσον αφορά τους εν Ελλάδι στόχους του πρωταθλητή, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τοροσίδη και Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Ολυμπιακός προτίθετε να καταθέσει πρόταση στον Δικέφαλλο του Βορρά για να αποκτήσει τον παίκτη και επουδενί λόγο δεν επιθυμεί να περιμένει μέχρι ο παίκτης να αποκτήσει την ελευθέρας του (πρέπει να του καταβληθούν τουλάχιστον 480χιλ. ευρώ από τα 800.000). Ο παίκτης αρέσει στον Τροντ Σόλιντ και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός επιθετικός αλλά όσο και από τα άκρα της επίθεσης θα του δώσουν μια επιπλέον λύση. Δεν ευσταθούν τα σενάρια για τον Κλεϊτον που προτάθηκε και στον Ολυμπιακό.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ