Το σκέφτονται για Ζούλιο Σέζαρ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.6.06

Τον 27χρόνο Ζούλιο Σέζαρ (1,85, 77κιλά) που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Μπόλτον, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αούστρια, Βαγιαδολίδ και πρόσφατα στην Μεξικάνικη Τίγκρες πρότειναν στον Ολυμπιακό. Το μεγάλο ατού του είναι η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η ταχύτητα του ενώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα του είναι η αστάθεια στην απόδοση του αλλά και το γεγονός πως δεν "στέριωσε" σε καμία από τις ομάδες που αγωνίστηκε. Σύμφωνα με δηλώσεις από τον εκρόσωπο του γραφείου μάνατζερ στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη, η Τίγρες φέρεται να αξιώνει το ποσό των 2εκάτ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν με την έλευση του προέδρου της Μεξικάνικης ομάδας που αυτή τη στιγμή βρίσκετε στην Γερμανία και παρακολουθεί τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλου.
Τις απαξιωτικές του δηλώσεις για τον Ολυμπιακό συνέχισε ο Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση έπειτα από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ενώ άφησε αιχμές τόσο για τον Τρόντ Σόλιντ όσο και για τον Κούλη Δουρέκα. Παρ' όλα αυτά η διοίκηση των πρωταθλητών δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον με τον κύριο Σέλουκ και σε περίπτωση που πραγματοποιήθουν οι απειλές του και δεν εμφανιστούν στην προετοιμασία της ομάδας τόσο ο Γιάγια Τουρέ όσο και ο Αρούνα Μπαμπακίντα, θα ειπωστούν κυρώσεις σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας.
Το απόγευμα της Πέμπτης θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η νέα φανέλα της ομάδας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «PR» του Σταδίου Καραϊσκάκη και στην οποία το «παρών» θα δώσουν η διοίκηση, ο Τροντ Σόλιντ και τρεις παίκτες της ομάδας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ