Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.6.06

Μόλις τσίνησε ο ερασιτέχνης, μπουχός έγινε ο Καμπάνης. Η πρόταση του έπεσε στο τρίγωνο των βερμούδων και τώρα τρέχει να τα μπαλώσει ο Τσαρούχας. Η ουσία είναι πως θα αρχίσουν πάλι οι προσφυγές να πέφτουν βροχή και ο δικέφαλος θα κάνει βουτία. Άντε να δούμε τι άλλο χαρτί θα παίξει ο Γούμενος.

Σας τα έλεγα για τον Γέλεν και τώρα ο Παναθηναϊκος έβαλε στο μάτι τον Κοσόφσκι, καθώς φαίνεται όλοι οι Πωλωνοί χαίρουν της εκτίμησης του Μπάκε.

Τελικά στον γαύρο ποιός παίζει κρυφτούλι ο Ζε Ρομπέρτο ή η Διοίκηση; εκτός αν μας κάνουν πλάκα οι Τούρκοι

Από εδώ ο Κλέϊτον, από εκεί ο Κλείτον....όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις τον Μπότο

Αν αληθεύει πως προτάθηκε στον Βάζελο και στην ΑΕΚ ο Γουάντσοπ και δεν τους κάνει, μιλάμε για μεγάλα κυρίζια. Πόσο καλύτερος δηλαδή είναι ο Κοσόφσκι και ο Αϊρτον που παρελαύνουν στο ρεπορτάζ των ομάδων από τον Κοσταρικανό που ήταν ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας του;

O μόνος που μου φαίνεται πως πονάει για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ο Κατσαρής. Πολύ τιμήτικη η δήλωση του "Δεν θα υπογράψω τη μεταβίβαση του γηπέδου σε ανθρώπους που δε μάτωσαν για τον ΠΑΟΚ"

Λέτε να βγει αληθινός ο Αλεξανδρής για την πρόταση της Άρσεναλ για τον Τουρέ. Πάντως από την δήλωση του Βενγκέρ πως δεν τον ενδιαφέρει ο παίκτης στον γαύρο άρχισε να τους πιάνει κρύος υδρώτας. Όχι γιατί δεν θα έχουν πρόταση για τον παίκτη αλλά ως γνωστών ο Γάλλος τεχνικός έχει ως πάγια τακτική να δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις των παικτών που "δεν" τον ενδιαφέρουν με τις ομάδες τους για να τους παίρνει δια της μεθόδου του εκβιασμού. Λέτε η παράταση στην άδεια που ζήτησε ο Γιάγια επικαλούμενος κόπωση από το μουντιάλ να είναι η αρχή των δεινών; Ο Σέλουκ πάντως δεν θέλει με τίποτα να μείνει ελεύθερος ο Γιάγια, μετά από δυο χρόνια. Αν πάρει μεταγραφή τώρα που έχει συμβόλαιο θα τσεπώσει τα μισά φράγκα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ