ΜΠΡΙΖ-ΠΑΟΚ 1-1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.9.10

Ισόπαλος έφυγε από το Βέλγιο ο δικέφαλος του Βορρά όπου αντιμετώπισε την Μπριζ και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Δερμιτζάκη μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο, απέδειξε όμως πως πρόκειται για ομάδα που βγάζει ψυχή και πάθος στο παιχνίδι και μπορεί και παίρνει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Μπριζ είχε την πρωτοβουλία, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο μηδέν στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στην επανάληψη, η Βέλγικη ομάδα ήταν πιο επιθετική και κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα με τον Κουεμάχα, όμως ο ΠΑΟΚ αρχικά απάντηση με ευκαιρία του Ίβιτς στο 66' και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με τέρμα που πέτυχε ο Μαλεζάς στο 78, έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βιερίνια.

Μπριζ (Κόστερ): Στάινεν, Βερμιούλεν (24' λ.τ. Σιμέις), Χόφκενς, Ντονκ, Ντιάζ, Νταλμά (80' Βάργκας), Γκέρετς, Οντίντζα, Πέρισιτς, Ντιράρ, Κουεμάχα

ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (91' Φιλομένο), Παπάζογλου (74' Ελ Ζαρ)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ