Ανύπαρκτος...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.9.10

Παραδόθηκε άνευ όρων η Ελληνική ομάδα απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας και ηττήθηκε με 5-1. Οι πράσινοι στην μοναδική επίσκεψη στα καρέ των καταλλανών κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 με γκολ του Γκοβού στο 20', αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την Ελληνική ομάδα. Η Μπαρτσελόνα ισοφάρρησε με τον Μέσι στο 22', δέκα λεπτά αργότερα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Βίγια στο 32', στο 43' είχε δοκάρι με τον Μέσι και έκλεισε το ημίχρονο με γκολ του Μέσι στο 45'. Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα με τους καταναλούς να χάνουν την ευκαιρία να τετραπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 55' όταν ο Μέσι αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι. Από αυτό το σημείο και μετά οι καταναλοί κατέβασαν ταχύτητα όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν το τέταρτο τους τέρμα με τον Πέδρο στο 78' και στις καθυστερήσεις με τον Άλβες στο 90+3', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 5-1. Δεν υπάρχουν διακριθέντες από την Ελληνική ομάδα, αλλά ξεχώρισαν ο Γκοβού για το γκολ και τις βοήθειες που έδωσε στην άμυνα και ο Τζόρβας ο οποίος απέκρουσε σε πέναλτι και είχε 1-2 καλές επεμβάσεις.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ (76' Μιλίτο), Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι (79' Μαστσεράνο), Μέσι, Πέδρο, Βίγια (70' Μπόγιαν)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης (64' Καραγκούνης), Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού (71' Λουίς Γκαρσία), Λέτο (80' Νίνης), Σισέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
ΒΟΗΘΟΙ: Λούκα Μαντζιάνι, Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε (Ιταλία)

Τα γκολ της αναμέτρησης:


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ