Το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.4.09

Αρης-ΟΦΗ

Το ματς: Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Το μόνο στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν αποκλειστικά τη νίκη καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα τους βγάζει εκτός στόχων. Ο Αρης, με το -4 από τη Λάρισα επιζητά νίκη και παράλληλα «γκέλα» της Λάρισας ενώ την ίδια επιθυμία έχει και ο ΟΦΗ αφού πέρα από το τρίπονο αναζητά και βαθμολογικές απώλειες τουλάχιστον από έναν εκ των Ηρακλή ή Λεβαδειακού. Το κακό για τους Κρητικούς είναι ότι παίζουν σε μία δύσκολη έδρα σε αυτή την εξαιρετική κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ότι έχουν απέναντί τους ομάδα με κίνητρο στην αναμέτρηση. Ακόμη και η ισοπαλία πάντως καταδικάζει τους φιλοξενούμενους.

Η προϊστορία: 24 νίκες για τον Αρη, 4 ισοπαλίες και 5 νίκες για τον ΟΦΗ, με τα τέρματα να είναι 72-30 για τους Θεσσαλονικείς. Ο Αρης... ξεκίνησε με 8 σερί νίκες επί του ΟΦΗ μέχρι ο τελευταίος να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, το 3-3 της σεζόν 1981-82, αλλά και στα χρόνια που ακολούθησαν �όπως δείχνουν οι συνολικοί αριθμοί- οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες φορές το «άνω χέρι» στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Τελευταία νίκη του ΟΦΗ στην έδρα του Αρη το 1-2 της περιόδου 2003-04, από τότε ο Αρης μετράει 3 σερί νίκες επί του ΟΦΗ. Ο Λέμπο δεν θα αγωνιστεί από τον Αρη, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Βαλεντίν, ο Δημούτσος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις αλλά επέστρεψε ο Μάλαρτζ για τους Κρητικούς.

Το ερωτηματικό: Ποια... ανάγκη θα επικρατήσει; Της παραμονής ή των πλέι-οφ;

Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Και ο Αρης είχε κερδίσει μέσα στο Ηράκλειο, 0-1, χάρις σε τέρμα του Κάλβο στις καθυστερήσεις...


δείτε την ανάλυση των υπόλοιπων αγώνων της 28ης αγωνιστικής από το Hellas Football Data


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ