Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τις μεταγραφές των δυο αιωνίων. Αμφότεροι θέλουν να ενισχυθούν σε σημαντικές θέσεις και να ισχυροποιηθούν ενόψη του επόμενου πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου θα τους φέρει απευθείες στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Όπως έχει αναφερθεί το μπόνους εισόδου στους ομίλους από την χρονιά 2010-11 θα είναι αισθητά μεγαλύτερο σε σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι στιγμής και καθώς φαίνεται η κούρσα για το επόμενο πρωτάθλημα θα έχει αρκετά υψηλό ανταγωνισμό.

Στον Ολυμπιακό η κατάσταση είναι αρκετά πολύπλοκη μιας και είναι φανερό πως υπάρχει σύγχηση μεταξύ των επιλογών της διοίκησης και του προπονητή κάτι που δεν αποκλείεται να αποτελέσει αφορμή για ανατροπή του σκηνικού στο θέμα της ανανέωσης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θέλει να κρατήσει τους Λέτο-Ντάρμπισιρ για ακόμη μια χρονιά, ενώ για την περίπτωση του Αργεντίνου δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του ή ποσόστό του από την Λίβερπουλ εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν εξασφαλίσει άδεια εργασίας για την Αγγλία. Αντίθετα ο Βαλβέρδε προτιμά άλλες λύσεις με τον Γιέστε της Αθλέτικο Μαδρίτης να είναι σε πρώτο πλάνο. Κάτι τέτοιο όμως προκαλεί απορρίες σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας. Πως είναι δυνατών ο Ολυμπιακός να αγοράσει έναν 30χρόνο ποδοσφαιριστή με ρίσκο να βγει νέος Όσκαρ και να αγνοήσει έναν 22χρόνο και με μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, ποδοσφαιριστή που έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής και χαίρει τις εκτίμησης του προέδρου αλλά και μεγάλης μερίδας από τον κόσμο.
Ένα ακόμα θέμα στο οποίο υπάρχει διαφωνία μεταξύ διοίκησης και προπονητή αφορά το θέμα του Ντάρμπισιρ. Εφόσον ο διεθνής με τις Ελπίδες της Αγγλίας ποδοσφαιριστής μείνει για έναν ακόμα χρόνο δανεικός θα αποκτηθεί ένα βαρύ φορ, ενώ σε περίπτωση που επιστρέψει στην Μπάκμπερ, σενάριο το οποίο είναι και το πιο πιθανό εναλλακτική λύση είναι ο Λούτσιο Φιλόμενο του Αστέρα Τρίπολης, μια φτηνή και δοκιμασμένη λύση για τον πάγκο. Αντίθετα ο Βάσκος τεχνικός εκτιμά πως ο Φιλόμενο δεν μπορεί να προσφέρει πολλά και προτιμά τον σαφώς ποιοτικότερο αλλά και ακριβότερο Ούτσε της Χετάφε. Επίσης ζεστό είναι το ενδιαφέρον για τον Φερνάντο Μοριέντες, δίχως ωστώσω να έχει γίνει κάποια επαφή με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, ενώ μια ακόμα περίπτωση που έχει ακουστεί είναι αυτή του Γκιγιέρμο Φράνκο της Βιγιαρεάλ.
Μια ακόμα διαφωνία που έχει προκύψει είναι για τον τερματοφύλακα και τον μπάκ απ του Γκαλέτι. Ο Βαλβέρδε δεν έχει την καλύτερη γνώμη για τον Πάρντο, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έκαναν πρόταση στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, ενώ θέλει έναν καλύτερο παίκτη από τον Ζουάντ Ζαϊρί που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαροκινός μέσος θεωρείτε αρκετά καλή περίπτωση και παίκτης που μπορεί να προσφέρει και στις δυο πλευρές. Σαφώς και δεν προορίζεται για πρώτη επίλογη όμως πρόκειται για έναν παίκτη με υψηλή τεχνική κατάρτιση που μπορεί να προσφέρει λύσεις στα άκρα.
Η οριστική απόφαση του Παρασκευά Άντζα θα δρομολογήσει καταστάσεις για το κέντρο της άμυνας των ερυθρολεύκων. Εφόσον εμμείνει στην απόφαση του να εγκαταλήψει την ενεργό δράση, τότε θα γίνει κίνηση για απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ενώ πιθανότατα να ανανεώσει και ο Μίχαλ Ζέβλακοφ, ως έμπειρη και δοκιμασμένη λύση. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι ο 33χρόνος Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς ο οποίος φαίρεται να αξιώνει 1,2 εκάτ. ευρώ το χρόνο. Πέραν του έμπειρου Σέρβου ποδοσφαιριστή ένδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για τον Σεντρίκ Καντέ της Νις που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά και τον Ναβάρο της Μαγιόρκα ενώ και η περίπτωση του 25χρόνου Βραζιλιάνου Κλάουμπερ της Μάντσεστερ Σίτυ συγγεντρώνει ενδιαφέρον.

Ακόμα οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έναν αριστερό μπακ, σε περίπτωση που βρεθεί λύση στο θέμα του Ραούλ Μπράβο ή έρθει κάποια αξιόλογη πρόταση για τον Λεονάρντο. Στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων βρίσκεται ο εξαιρετικός Ζέρεμι Ματιέ της Τουλούζ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής σε ανεπιβεβαίωτες επαφές που είχε με άνθρωπο των ερυθρολεύκων (σ.σ. Μπαρμπαλιάς) φαίρετε να ζήτησε 900.000 το χρόνο. Τέλος σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε μια διερευνητική επαφή με την Ίντερ για τον Νταβίντ Σουαζό που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπενφίκα.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αμφότεροι οι Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Football Manager Κώστας Αντωνίου έχουν κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές τους επαφές για τους πρώτους στόχους ενώ υπάρχει η φημολογία πως και ο Βέλιμιρ Ζάετς ασχολείται τελευταία με μεταγραφικές υποθέσεις των πρασίνων.
Δυο από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν είναι ο Ανχελέρι και ο Μάουτσε. Τα πράγματα για τον Αριστερό χαφ είναι πιο αισιόδοξα από ότι στην περίπτωση του Ανχελέρι ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του στην Λάτσιο.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για λογαριασμό του Παναθηναίκού ο Ζάετς έπειτα από την άρνηση του Κράνιτσαρ είναι ο Κράζιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σέρβος μέσος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και γνωρίζει το ενδιαφέρων των πρασίνων. Πέραν αυτού στο ταξίδι που είχε ο Κώστας Αντωνίου στην Αργεντινή φέρετε να έκανε διευρενητικές επαφές για τους Γκαϊτάν και Πιάτι, τον οποίο είχε προτείνει πέρυσι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Λουγκάνο της Φενέρμπαξε για το κέντρο της άμυνας, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται θετικός και δηλώνει πως θα πάρει την τελική του απόφαση στο τέλος Μαιού. Διακαής πόθος του είναι να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίζει στο Champion's League και αν οι πράσινοι καταφέρουν να τερματίσουν δεύτεροι στην τελική κατάταξη μετά τα PlayOff συγγεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να αποκτήσουν τον Λουγκάνο.
ReporterX

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ