Το ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.4.09

Λεβαδειακός-Λάρισα

Το ματς: Εδώ είμαστε... Το πλέον σημαντικό παιχνίδι της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής και το μόνο που... απουσιάζει από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ.Ο αδιάφορος Λεβαδειακός φιλοξενεί τη Λάρισα και από αυτό το παιχνίδι θα κριθεί εν πολλοίς και η τέταρτη θέση των πλέι-οφ. Με νίκη η Λάρισα εξασφαλίζει τη συμμετοχή στους αγώνες του Μαΐου και προχωράει, σε περίπτωση ήττας -και νίκης του Αρη- περνάνε στα πλέι-οφ οι «κίτρινοι», ενώ αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο -και με δεδομένο ότι ο Αρης θα κερδίσει-, Λάρισα και Αρης θα δώσουν αγώνας μπαράζ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λογικό, λοιπόν, σε αυτό το παιχνίδι να στρέφονται όλα τα βλέμματα και με το Λεβαδειακό -που έχει τις... «ευλογίες» του Αρη- να γίνεται ο «αστάθμητος» παράγοντας για την κατάληψη της 5ης θέσης της κανονικής διάρκειας.

Η προϊστορία: Εξαιρετικά τα πάει η Λάρισα στη Λιβαδειά, όπου έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες ενώ έχει ηττηθεί 2 φορές (προηγείται και στα τέρματα με 6-7). Λεβαδειακός και Λάρισα βρέθηκαν τρεις φορέςαντιμέτωποι κατά τ δεκαετία του 90, η Λάρισα πήρε και τις τρεις αυτές αναμετρήσεις και αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά στην προϊστορία των δύο ομάδων αφού στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν... μία η άλλη... Όπως και στα δύο τελευταία και πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, όπου ο Λεβαδειακός κέρδισε 3-0 το 2005-06, ενώ η ΑΕΛ πήρε το περσινό παιχνίδι με 0-1.

Το ερωτηματικό: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πόσα «παρασκηνιακά» σχόλια θα ακούσουμε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λιβαδειά;

Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Ανατροπή και νίκη 2-1 για τη Λάρισα που βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-1 με το γκολ του Λεονάρντο στο 49�, η εύστοχη εκτέλεση φάουλ όμως του Βενετίδη στο 74� και το γκολ του Πάρα στις καθυστερήσεις έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Επισκευθείτε το Hellas Football Data για να δείτε την ανάλυση των υπόλοιπων αγώνων της 30ης αγωνιστικής

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ