Λ(ουφό)λογίες

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.4.09



Πάρτε το χαμπάρι, ο ΛΟΥΦΑΣ είναι κομμάντο, χτυπά εκεί που δεν το περιμένετε, λοιπόν επειδή έχουν μαζευτεί πολλά θεματάκια για να βάλουμε μια τάξη στο χάος..





Στο στρατόπεδο των βάζελων, τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν είναι, κάνει τα δικά του ο προπονητής αλλά όλοι ασχολούνται με τον Αντωνίου και τον Ρότσα που έχουν ξαμοληθεί στην Αμερική για να πάρουν παίκτες. Και σημειώστε παίκτες που ο Ολλανδός θα τους δει από κασέτα.

Πολύ ωραίος τύπος ο Τεκ Κάτε, πάρα πολύ ωραίος, έβαλε πρόστιμο στον Σιμάο και τον ανάγκασε να τρέχει γύρω γύρω όλοι για να χάσει το ένα κιλό, ενώ στον Ζιλμπέρτο Σίλβα έκανε λάθος στο μέτρημα λέει. Το σκότωσε το θηρίο ο Ολλανδός, του σακάτεψε την πρόσοψη. Κανονικά άγαλμα έπρεπε να είχε κάνει στον Σιμάο και όχι να του κάνει καψόνια, ο Σιμάο έκανε μάγγα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ή μήπως κάνω λάθος.

Πάντως μάγγες έχει να πέσει σκούπισμα...καθίστε και θα δείτε, ρωτάει ο ένας, θα μείνω κόουτς, ρώτάει ο άλλος θα φύγω; Τι να τους πει ο Ολλανδός σάμπως ξέρει και αυτός αν θα μείνει και του χρόνου; Και μην αμφιβάλετε, μην αμφιβάλετε καθόλου. Στα playOff θα κριθεί η παραμονή του, και αν δεν καταφέρει να κουνήσει το σεντόνι ο Ολλανδός, θα του κουνήσουν το μαντήλι.

Ουδείς γνωρίζει μάγγες μου ποιό είναι το μπάτζετ του βάζελου φέτος. Λένε για 20-30 εκάτ ευρώ και δίνουν την εντύπωση πως θα πάνε να χτυπήσουν 3 παίκτες με βαρύ κασέ. Ότι θες ακούς. Πάρτε το χαμπάρι, το μπάτζετ θα ανακοινωθεί κατόπιν εορτής. Και να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Θα βάλει κανένας από τους μετόχους φράγκα από την τσέπη του ή θα ζητήσει μετοχές για αντάλλαγμα; Θα κάνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η ΠΑΕ για να γίνουν μεταγραφές; Πάρα πολύ ύποπτα μου φαίνονται όλα αυτά παίδες. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ψάχνει, για έναν βαρβάτο επιθετικό, έναν αριστερό χαφ, έναν δεξί μπακ, έναν επιτελικό μέσο, έναν κεντρικό αμυντικό, μισή ομάδα δηλαδή δεν είναι και τόσο εύκολο να αποκτήσεις ακριβούς παίκτες σε όλες αυτές τις θέσεις.

Για την ΑΕΚ τι να πρωτοπεις, εκεί μιλάμε υπάρχει ΤΟ χαος

Πρώτα απ' όλα είναι χλωμό να συνεχίσει ο Μπάγιεβιτς και ο Μανωλάς με τις παρούσες συνθήκες. Όσο δηλαδή είναι ο Νοτιάς και κάνει κουμάντο, δύσκολα το βλέπω να συνεχίσουν ομάλά την σχέση τους για δεύτερη χρονιά, ενώ υπάρχει ψίθυρος και για Κετσπάγια.
Βασικά ο Νοτιάς, την ΑΕΚ θέλει να την δώσει, επένδυση έχει κάνει ο άνθρωπος και μιλάω για το προπονητικό κέντρο. 12 χρόνια σύμβαση θέλει να κάνει για το προπονητήριο με κόστος 3000ευρώ την ημέρα. Τάφε έδη 1εκάτ. ευρώ και κάτι ψιλά το χρόνο. Για 12 χρονάκια, μια χαρά επιχείρηση έτσι;

Λεφτά δεν υπάρχουν, κίνηση για μεταγραφές δεν υπάρχει ενώ είναι κοινό μυστικό πως σε περίπτωση που έρθει καλή πρόταση για Μπλάνκο, Τζιμπουρ χαιρετάνε...

Και εδώ που τα λέμε και με τον Μπάγιεβιτς για δεύτερο χρόνο, πάλι μουρμούρες θα έχουμε και νέες περιπτώσεις Εντίνιο. Καλός-χρυσός ο ΣέρβοΈλληνας αλλά τα προβληματάκια του τα έχει πάντα με ορισμένους τύπους ποδοσφαιριστών.

Γι αυτό και ο Μελισσανίδης το πάει πάσο, ναι μεν διαδίδει πως ενδιαφέρετε αλλά θέλει να πάρει την ΑΕΚ λευκή περιστερά, κανένας σου λέει δεν είναι μάγγας να βγάλει χρήματα από τον Τίγρη. Για μισό λεπτό βρε αίλουρε, εσύ τα φράγκα πως τα βγάζεις ή να μας πεις πως θα τα βάλεις στην ΑΕΚ.

Μάγγες, επειδή ο Τίγρης σε κάποια πράγματα είναι ανυποχώρητος, μην περιμένετε να γίνουν σπουδαία πράγματα, για να γίνει ο πρώτος μάγγας στην ΑΕΚ πρέπει να βάλει και άλλους παίκτες στο παιχνίδι.


Στον ΠΑΟΚ, δεν μιλάνε, δεν μιλάνε αλλά είναι σιγανοπαπαδιές
Ψάχνει ο Βρύζας για παίκτες, ενώ όλοι περιμένουν τα PlayOff και το τρελό όνειρο είναι η ομάδα να προκριθεί στα προκριματικά και να παίξει στο Champions League. Έχουν ακουστεί διάφορες φήμες, από Ζεβλάκοφ μέχρι τράμπα Σαλπιγγίδη-Μουσλίμοβιτς

Και κλείνουμε με τον γαύρο

Καλά εκεί ο Κόκκαλης με τον Βαλβέρδε έχουν δώσει ρεσιτάλ. Η αλήθεια είναι πως ο ΣΩΚΟΣ έχει ξενερώσει άσχημα με τον Βάσκο. Αλλά βρίσκεται και σε ένα δίλλημα. Να βάλει νερό στο κρασί του και να περιμένει τον Βάσκο να αποφασίσει ή να τον στείλει μια ώρα αρχίτερα; Η αλήθεια είναι πως αν ο Ολύμπιακός είχε εξασφαλισμένη την είσοδο στους ομίλους, γραμμένο θα τον είχε τον Βαλβέρδε ο Κόκκαλης. Επειδή όμως ο Σώκος την πάτησε άσχημα και με τα δικά του φράγκα κάνει τον μάγγα στις μεταγραφές ο αντίπαλος κάνει υπομονή μαζί του. Αλλά ήδη του έχει δείξει να καταλάβει, πως θα κάνει το κομμάτι του.

Σου λέει κύριε Βαλβέρδε, με Ζαϊρί και Φιλομένο που δεν τους θες εγώ εκτιμώ πως μπορώ να προκριθώ στους ομίλους, μπορώ να περάσω τους δυο προκριματικούς γύρους, άπαξ και πέρασα βλέπουμε, τα σίγουρα φράγκα να μπουν στο ταμείο και βλέπουμε.

Από την πλευρά του ο Βάσκος σου λέει, κύριε θες και ωραία μπάλα, και πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη; Ε δεν μου κάνει ούτε ο Ζαϊρί, ούτε ο Φιλόμενο, ούτε ο Λέτο, ούτε ο Λεντέσμα.

Τον Γιέστε, τον Ούτσε, Τον Μοϊσες θέλει ο Βάσκος και θεωρεί πως αυτοί είναι παίκτες που θα ανεβάσουν ένα κλικ την ομάδα πάνω. Η γνώμη του Κόκκαλη όμως είναι πως αυτοί οι τρεις εκτός από ακριβοί (ξεπερνούν το αναφερθέν μπάτζετ των 10εκάτ. ευρώ), μπορεί να βγουν τίποτα Όσκαρ και άντε να τα μαζέψεις μετά...

Γι΄αυτό το λόγο ο Κόκκαλης το πάει κουπί με τις μεταγραφές, Πάρντο-Φιλομένο αν δεν μείνει ο Άγγλος, Λέτο, οι ανανεώσεις Ντομί, Ζεβλάκοφ, ο Άντζας και ο Ζαϊρί είναι οι πρώτες κινήσεις του Ολυμπιακού που θέλει να έχει έτοιμο τον κορμό μέχρι τα μέσα Ιουνιου, για μετά βλέπουμε...

Για μεταγραφές και ονόματα δεν θα ασχοληθώ, είναι νωρίς ακόμα για προπονητή όμως
κάτι μου λέει πως σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Βαλβέρδε θα είναι έτοιμος και καταξιωμένος. Δύσκολα θα ξανακάνει πειράματα ο Κόκκαλης, όποιος καεί από από χυλό φυσάει και το γιαούρτι.
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ